Asliye Ceza 2 yıl 1 ay 80 gün hapis verdi dosyayı yargıtaya....
Merhabalar benim bir konu ile ilgili acil bilgiye ihtiyacım var.Tecrübeleriniz ile yardımcı olursanız çok minnettar olacağım.Benim 2007 yılında açılan bir davam 2008 yılının kasım ayında sonuçlandı.Karara göre 2 yıl 1 ay 80 gün hapis cezası verildi.Ben o dönemlerde hastanede tedavi olduğum için çoğu duruşmaya gitmedim zaten avukatımda çok ilgisizdi.Sonra başka bir avukat temyize gönderdi.Şuan dosya Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı masasında gözüküyor.Zaman içinde benden şikayetçi olan şahıslarla görüştük aramızdaki anlaşmazlığı çözdük.Şimdi ek ifade ve onların şikayetlerinden vazgeçtiğine karşılık bir ifade göndereceğiz...
Sorum:
1- Bu dilekçelerin gerçekten faydası olur mu?
2- Onlar nasıl bir dilekçe yazsınlarki dava düşsün yada beraate karar verilsin?
3-Benim o dönemlerde mahkemeye şahit ve delil sunamam hastanede yattığım içindi,bu raporlar etkili olur mu?
Lütfen yardım edin çok zor durumdayım.Benim bir tane bebeğim var...Yalvarırım detaylı bir cevap verin herkese şimdiden teşekkürler...
Cevap: Asliye Ceza 2 yıl 1 ay 80 gün hapis verdi dosyayı yargıtaya....
Tam hatırlamıyorum ama evrakta sahtecilikti...Ne olur sizce???Bilginize çok muhtacım...
yok bunların hiçbiri değil banka dekontu.....
yani aslında ortada böyle birşeyde yok bana verilen kağıdı ben yatırdım.ama ortaya başka bir makbuz çıkmış o zamanlar banka kamera kayıtları falan sunamadım şimdi yargıtaya arkadan göndersem olur mu?Allah aşkına bi cevap verin nolur.........