Bireysel Kredi borcum ile ilgili bilgi talep
2008 tarihinde ... bankadan başkası için kullandığım kredi borcunu karşı tarafın ödeyeceği düşüncesi ile 3 ay geciktirdim. 3 aylık toplam borcu ödemek için bankaya gittiğimde 3 saat önce sistemden düştüğünü ve yasal takibe girdiğini öğrendim. Ama genede üç aylık toplam borç olan 2000 TL olan meblayı bankaya ödedim. Ve bankanın bana söylediği gibi hangi hukuk bürosu benimle ilgilenecekse onlardan telefon gelmesini bekledim. Beklenen telefon bir hafta sonra geldi. Hukuk bürosuna gidip yeniden yapılandırdım. Ayrıca ödenmediği taktirde bir aydan üç aya kadar hapis cezası olan kararı hukuk bürosu çalışanı ile gidip imzaladım.
Buraya kadar herşey normal fakat nedendir bilinmez ben borcumu ödemeye çalışmak için her ay inanılmaz çileler çekmekteyim. Önce hesabımdan otomatik olarak çekilen para daha sonra hiçbir şekilde alınmadığını gördüm. Görüşmelerim sonucu bankaya yatırıp dekont yollamam gerektiğini söylediler daha sonra onu yaptım. Fakat şimdi de normalde bana verilen taksit dokümanındaki borcu bankanın göremiyor olması yani 500 TL ödeme yapmam gerekirken sistemlerinde 340 TL görüyor olması...
Lütfen ne yapmam gerektiği konusunda beni aydınlatabilir misiniz. Hukuki net üyesi olan ve benim yasal takibimi de üstlenen hukuk bürosunun telefonlarına bile ulaşamıyorum... Çünkü bu borç sonunda benim borcum ve ödeyebilmek için kıvranıyorum... Ama muhatap bulamıyorum karşımda.