Cevap: facebookta hakeret

Sürekli isim değiştiriyor diyorsunuz. Bence önlemini kendiniz almalısınız. İşin hukuki boyutlara yansımasına gerek olmayacak bir çözüm sizin inisiyatifinizde; yani duvarınızı açık tutmayacak ve tanımadığınız bilmediğiniz kişileri arkadaş listesine almayacaksınız. Sorunun en kestirme çözümü bu. Ayrıca hesabınızda e-mail adresinizi de görünür yapmayın, gizli olsun, e-mailiniz hacklendiğinde büyük ihtimalle face'iniz de hacklenecektir.

Durduk yere kim kime hakaret eder ki? Deli olsa facebook'ta ne işi olur? Bana kalırsa siz bu kişiyi tanıyorsunuz.
Çünkü sizinle ilgisi alakası olmayan birisi canı sıkılır makaraya yapmak için bir kere yapar bunu ikinciye ne diye yapar ki? Sürekli ne diye rahatsız etsin sizi ortada bir sebep vardır doğal olarak sizde bu sebebi biliyorsunuz. Sebebi ve olayı tam olarak açıklamadığınız sürece burada alacağınız cevaplar size yanlış yol gösterecektir. Bu yüzden açık ve net olursanız (küfürler vs.. üstü kapalı bir biçimde anlatılmalı) doğru düzgün bir cevap alırsınız.

Facebook un Türkiye temsilciliği olmadığından Amerika İp leri paylasmıyor bllginiz olsun. yalnız msn ve sms lerde ımei numaraları faili bulan ömemli delillerdir. Hiç boşuna kendinizi yormayın bence, sizin de hakaretiniz varsa dava aleyhinize dönüşebilir. TECRÜBE KONUŞUYOR!!!!

Cevap: Facebookta hakaret

Alıntı:

bahar6977 rumuzlu üyeden alıntı

merhaba,
facebookta hakaret içerikli bir yazı mesaj olarak ve herkesin görebileceği duvarıma eklendi.kim olduğunu sorduğumda yine hakaretle karşılık verdi.daha sonra hesabını dondurdu.mesajlarını saklıyorum ve bu sayede sürekli  ismini değiştirdiğini görüyorum.yani arada hesabını aktif hale getiriyor.benimle aynı zamanda ailemden birkaç kişiylede konuşmuş takma bir isimle.bu kişinin kim olduğunu bulmak istiyorum.ne yapmam gerekir.savcılığa başvursam bir sonuç elde edebilir miyim acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

Facebook un Türkiye temsilciliği olmadığından Amerika İp leri paylasmıyor bllginiz olsun. yalnız msn ve sms lerde ımei numaraları faili bulan ömemli delillerdir. Hiç boşuna kendinizi yormayın bence, sizin de hakaretiniz varsa dava aleyhinize dönüşebilir. TECRÜBE KONUŞUYOR!!!!