GBT kaydım Temiz, Pasaportumu uzatırken Tecil isterler mi?
Kurbanınız olayım bir cevaplayın;
1-) Bir TV yarışması için aradılar 1 haftalığına yurtdışına gitme eşiğindeyim. 1 yıldır asker kaçağıyım ama GBT kaydım temiz. Pasaportumu uzatmam gerekiyor. Tecil belgesi isterler mi?
2-) GBT kaydım temizken, pasaport işlemleri sırasında veya Havaalanında başıma birşey gelirmi?
Cevap: GBT kaydım Temiz, Pasaportumu uzatırken Tecil isterler mi?
1.Soruya insanlar faydalansın diye cevap vereyim: Tecil belgesi istemediler.
2.Sorunun cevabını ise havaalanında öğreneceğim. Cevap yazamazsam buraya bakarak öğrenirsiniz : )
arkadasım gbt kaydın temızse aslanlar gıbı gıder gelırsın hıc bır sorun olmaz ne havaalanında nede ulkeye tekrar gırıste...bu arada yoklama kacagımısın yoksa bakayamı ve ne kadar suredır
Üniversite son sınıftayken (o da uzatmalıydı) yani 7.senem olmalı yanlış hatırlamıyorsam, babamın sağlık sorunlarından dolayı okuldan çıkışımı alıp 2 sene tecil ettirmiştim. Sonra aftan yararlanıp okuluma tekrar kayıt yaptırdım, okuldaki öğrenci işlerinden askerlik tecil belgesi alıp memlekete göndermiştim. Ama 1 sene sonra okuldan bir daha aynı askerlik tecil belgesini isteyince öğrenci işleri yaşından dolayı veremeyiz dedi. Öyle duruyor.
Bende bilmiyorum Bakayamıyım, Yoklama Kaçağımı. Çok önce bir askerlik şubesinde de muayene yapmışlardı zamanında bu tecillerden önce.
İsmail3 senin diğer başlıklardaki yazılarınıda okuyorum, insanlara verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.
Eğer öğrenciliğinizden sonra hiç yoklama yaptırmadıysanız yoklama kaçağısınız. Bunun size bir zararı olmaz.