İlk Gece ile ilgili suçlamalar
5 aylık bir evlilikden sonra karşı taraf bana benim haberim olmadan dava açtı ve açılan davada şiddetli geçimsizlik gösterildi bende karşı tarafda ve bu 5 ay boyunca sustugum noktalarda acıklamalar yaparak tazmınat davası actım karsı taraf da belirgin bir şekilde iktidarsızlık vardı ben bu acıklamayı yaptıkdan sonra beni ilk gece kız değil suçlamaları(kan gelmedi) ile açılan davama dılekce verdıler. Olayı nasıl seyirine bırakmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Cevap: İlk Gece ile ilgili suçlamalar
Karşı tarafın iktidarsız olması yanında cinsel organın zar yapısının da etkisi vardır.
Çeşitli zar tipleri söz konusudur.Cahil cühelalar.Bir çok genç kızın hayatını mahvetmiştir.
Bu zarlardan bazısı çok elastiki olduğu gibi cinsel ilşki sırasında bile yırtılmamaktadır.
Kan gelmemesini daha önceki bir ilşkiye bağlama gafletinde bulunmaktadır.
Alıntı:
weideli rumuzlu üyeden alıntı
5 aylık bir evlilikden sonra karşı taraf bana benim haberim olmadan dava açtı ve açılan davada şiddetli geçimsizlik gösterildi bende karşı tarafda ve bu 5 ay boyunca sustugum noktalarda acıklamalar yaparak tazmınat davası actım karsı taraf da belirgin bir şekilde iktidarsızlık vardı ben bu acıklamayı yaptıkdan sonra beni ilk gece kız değil suçlamaları(kan gelmedi) ile açılan davama dılekce verdıler. Olayı nasıl seyirine bırakmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Boşanma davasında taraflar iddialarını ispat etmek zorundadırlar.
Siz eşinizin iktidarsızlığını, eşinizde sizin kız olmadığını ispat etmek durumundadır. Var sayalım ki ikisi de doğru olsun. İktidarsızlığın tıbbi olarak araştırma sonucunda ispatı mümkün iken, gerdek gecesi gelinin kız olmadığının ispatı mümkün değildir. Velevki jineklojik bir muayenede de olsa olsa kız olmadığı belirtilebilir. Ancak ne zamandan beri sorusu yanıtsız kalır.
Bu nedenlerle avukatınız mutlaka hakimden her iki taraf içinde bir tıbbi muayene raporu isteyebilir.
Boşanma davalarında taraflar her türlü iddianın arkasına sığınabilir ve olmadık iddialarda bulunabilirler. Önemli olan iddiaların ispat edilmesidir
Hukuk maddi delillere göre iş yapmak zorundadır, aksi halde varlığının sebebi sorgulanmaya başlar. Geçmiş olsun..
Arkadaslar benım evlılıgımı bozma dusuncem yoktu karsı tarafda onları sezdım ama yıne bekledım duzelmesı ıcın ama son on gun arada bırsey olmadı sonra benden habersız dava acılmıs. ve o kan gelmeme durumu ıse aslında onuncu gun gıbı bır zmanda geldı sonra davaya ılk gun gelmedı dendı ve sok oldum ılk acılan sıddetlı gecımsızlık halbukı boyle bırseyde yok sonra bende artık sustugum noktyı acıklayınca boyle bu hale geldı durum baska fıkırlerınız varsa beklıyorum
En iyi fikirleri size güvendiğiniz avukatınız verecektir. Sizin evlilik birliğinizin unsurlarını bizler bilemeyiz. Siz davanızı takip eden avukatınıza güvenin ve onunla paylaşın o size hukuki anlamda neler yapılabilecğeini anlatacaktır.