SSK olduğum halde bağkur dan borç işliyor nasıl çözebilirim.
Merhabalar
1 Yıl Limited Şirket Ortaklığım oldu.1 yıl sonra devrettim. Devrettiğime dair karar defterini şirket müd. ve yeni ortağı art niyetli olarak imzalayıp ticaret siciline bildirmedi. Sonrasında ortadan kayboldu. Bu durumda bağkur sorunum var ve bu yıllık dönemde vergi dairelerini araştırdığım halde adıma kayıtlı vergi borcuna rastlanılmadı. Sonrasında vergi borcu çıkabilir mi? . 01/07/2006 tarihtinde bağkurdan terk aldığım halde 01/07/2006 tarihinden beri ssk lı çalışıyorum. Bağkurdan borç çıkıyor.Terk verdiği halde hala bağkur bana borç dökümanı gönderiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şirket 01/04/2004 tarihinden beri beyanname vermiyor. Süre aşıma uğrayarak kapanır mı ?Yardımcı olursanız sevinirim
Saygılar..
Cevap: Ssk olduğum halde bağkur dan borç işliyor nasıl çözebilirim.
Vergi dairesine ve sosyal güvenlik kurumu ilbaşkanlığına dilekçeyle noterden devrettiğinize dair belgelerinizle başvurun.
Cevap: SSK olduğum halde bağkur dan borç işliyor nasıl çözebilirim.
Ticaret sicil gazetesinde devri yayinlatin. O gazete ile bagkura basvurup kaydi sildirin. Yoksa ssk bosa odenmis olur. Vergi dairesinden ise maalesef size yuklu cezalar gelecektir. O gazetenin bir suretini mutlaka vergi dairesine de yollayin.