Velayette sorumsuzluk ne kadar önemli?
eşim sürekli sabah akşam gezıyoo komsularına gidiyoo.sabah sekizden akşam 22:00 ye kadar okadar sorumsuzkı 8 yaşında kızım var okuldan gelınce yemegını bıle komşularda yıyo:( uyarmalarıma ragmen aynı hatta komşularım bile uyardı ama nafile.kızımın derslerıyle ılgılenmıo komsu gezmalarıne kızımıda götürüyor sürekli çocuk uykusuz kalıyo:((çok sorumsuz komşularım şahit..boşanma davası açıcam bu sorumsuz durumu kızımın velayetini almamada bana yardımcı olurmu.yoksa inanaınkı kızımıngeleceginden şüpheliyim.ben evdede olsam iştede olsam eşim hep komşularada.(
Cevap: Velayette sorumsuzluk ne kadar önemli?
Evlendiğinizden beri mi böyledir.Yoksa sonradan hastalık vesair bir nedenle mi böyle oldu.
degildi.sonradan böle oldu yaklaşık 1 yıldır durum bu.zaten evlendigimizden beri sorun bitmiyorki.ama beni ilgilendiren çocugum.boşandıgımdada böyle olursa kızımıda mahkeme ona verırse cocugun bi gelecegi olmayacak:(
Siz eşinizi bir psikolağa götürseniz, aile sorunları ile ilgilenen bir psikolağa neden böyle bir yıldır böyle bir durum oluşmuş, yoksa normal davranış değil bunlar.Bu kayıtları da sonradan boşanma davası açtığınızda mahkemeye sunarsınız.
onuda denedim ama gitmiyor.kabul etmiyor.velayetini alabilirmiyim kızımın?mahkemenin dikkatini çekermi bu durum..
bu durum agır ihmale giriyomuu peki..yada agır ihmalle kastedılen nedir açarsanız sevinirim konuyu
Kızınızın fikri alınmış olsa sizimi tercih eder , annesini mi, mahkeme bunun da araştırmasını uzmanlar eliyle yapıp durumu netleştirecektir.
Kızınız da sizi tercih ederse ve annenin sorumsuz olduğu , çocuğun eğitim ve yetişmesinde çoçuğun zararına ,geleceğine yönelik karanlık bir tünel görürse ,şansınız olabilir.
Alıntı:
tolgatimur rumuzlu üyeden alıntı
bu durum agır ihmale giriyomuu peki..yada agır ihmalle kastedılen nedir açarsanız sevinirim konuyu
"çocuğuyla komşuya gitme "ameliyesi ,kusurlu hareketlerin neresindedir iyi düşünmek lazım...ya da kusur mudur..?
Ameliye gece yarılarını bulmuş ve süreklilik kazanmış
Yemek bile komşularda
Alıntı:
sonuncuyaka rumuzlu üyeden alıntı
Ameliye gece yarılarını bulmuş ve süreklilik kazanmış
Yemek bile komşularda
Bir de şehirlerde komşuluk ilişkileri öldü diye sızlanır dururuz...