Kendine solcu diyenler %13 'e gerilemiş
Ne bekliyordunuz?
Hiç şaşırmadım...
Okuyup anlamadan solcu olunmaz ki!
Dersane sayısı lise sayısını geçtiğine göre demekki ''İneklerin'' sayısı da oldukça kabarmış...
Ancak en basit bir itiraz bile solun alanı olması na rağmen sağ gözlükle bakanların '' asgari ücrete'' dahi hangi mahvalden itiraz ettiklerini hep merak etmişimdir.
( Güya, ulemanın birine ücretine itiraz eden biri şikayetini dile getirmiş,
şevketlim bana verilen ücret az geliyor tövbe ayın ortasında elimde tek kuruş kalmıyor çok sıkıntı çekiyorum demiş.
Ulema adamı şöyle tebeden aşşa bi süzüp ,
''git aldiığın ücretin yarısını iste patronundan'' demiş ,
Adam şaşırmış hayal kırıklığı içinde kös, kös evine dönüp denileni yapmış...
Anaaa o da ne ?
O ay aldığı yarım maaş bütün giderlerini karşıladıktan sonra üstelik birde artmış..
Adam şaşkınlık içinde hemen bunu tavsiye eden ulema nın yanına koşmuş.
''Şevketlim allah sizden razı olsun bu ay rahatladım ama bunun sırrı nedir mahsuru yoksa söylerimisiniz?'' diye sormuş.
Ulema ak sakkallarını sıvazlayıp,
''Sevgili kardeşim Sen haketmediğin bir ücreti aldığın için maaşın sana yetmiyordu'' diye sırrını açıklamış...)
zenginlerin neden doymadığını böylece anlamış oldunuz...
Yada şöyle bir rivayet daha duymuş olmalısınız mutlaka sağ cenahta teskin edici hap gibi kullanılan,
''ALLAH İMANI İSTEYENE, ZENGİNLİĞİ İSTEDİĞİNE VERİR'' diye
Acaba allah milli piyangodan, kumardan yada soygun yapıp garibanların varını yoğunu çalıp zengin olanları da mı kendi isteyip zengin eder?
diye sormayın sakın, neme-lazım genede sormayın siz.
Şimdi siz karar verin,
SAğa geçip itiraz ettinimi karşılığı bunlar! yada benzerleri,
Sola çekip durdunmu dinden çıktın abi!...
seç beğen al !
Ayazoglum
-
Cevap: Kendine solcu diyenler %13 'e gerilemiş
Bize parayı Allah gönderiyor!!!.... Demişşşşşş!!!!!
TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm işi için prosedürlerin yerine getirilmesi halinde, kaynağın mutlaka geleceğini belirtti.
TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm işi için prosedürlerin yerine getirilmesi halinde, kaynağın mutlaka geleceğini belirterek, "Bize inanın, bak samimi söylüyorum belki burada söylemem doğru değil ama inanın bize Allah gönderiyor parayı" dedi.
http://haber.mynet.com/detay/guncel/...deriyor/513602