Vodafone 3g Mobil İnternet İptali
Bulunduğum adreste 3g sinyali olmadığı halde Müşteri hizmetlerinden verilen yanlış bilgi neticesinde 24 aylık taahhüt vererek internet abonesi oldum ve 3g den faydalanamadığım için Tüketici Hakem Heyetine müracaat ettim verdikleri karar lehime ancak bedel üst sınırın üzerinde olduğu için kabul edip etmeyeceklerini bilmiyorum. Şu anda Bursada oturuyorum ve okul kapanınca başka bir şehire yerleşeceğim. Vodafone ile aramızdaki sorunu Bursada çözemez ise taşındığım şehirdeki Tüketici Mahkemesine dava açabilirmiyim bilgi verirmisiniz
Cevap: Vodafone 3g Mobil İnternet İptali
Tüketici, bulunduğu yerdeki tüketici mahkemesinde, orada tüketici mahkemesi yoksa tüketii mahkemesi sıfatıyla asliye hukuk mahkemesinde dava açabilirler. Hakem heyetinden aldığınız karar geçerlidir, ilamlı icraya konu edilemez, mahkemede delil hükmündedir.
Alıntı:
sonuncuyaka rumuzlu üyeden alıntı
Neye karar verdi.
Sözleşmenin iptaline... Büyük ihtimalle.
Alıntı:
Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Sözleşmenin iptaline... Büyük ihtimalle.
Evet Lehime karar verdi hükümde aynen şu yazıyor
" söz konusu tüketici işleminden dolayı, şikayete konu olan 3g internet hizmet sözleşmesinin iptal edilmesine, uyuşmazlık konusu tüketici işlem değerinin 938.75 TL üzerinde olduğundan (50 x 24 ay) kararın bağlayıcı olmadığına, dava açılması halinde Tüketici Mahkemelerinde delil olarak sürülebileceğine oy birliği ile karar verildi"
Cuma günü vodafona faxladım fakat dönüş yapılmadı muhtemelen bağlayıcı olmadığı için dava açmam gerekecek.
Merhaba.Vodafone sözleşmenizi iptal ettimi merak etmekteyim. Zira aynı dertten bende muzdaribim.Soruna hiçbir şekilde çözüm bulunamadı ve ben halen kullanmadığım internetin parasını ödüyorum.Bulunduğum yerde çekmiyor bir türlü. Eğer iptal yaptılar ise hangi yolları izlemem gerek bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
arkadaş nasıl yaptığını yazmış, tüketici hakem heyetine gitmiş, karar çıkmış. bu bağlayıcı değildir diyen kim?
bağlayıcıdır bir kopyasıda vodafone a gider, itiraz edilmezse 15 gün içinde geçerlidir, icra ile ödediğiniz ücreti alabilirsiniz
Vodafone 3g Mobil İnternet İptali
Arkadaşlar yarın benim tüketici mahkemesinde vodafone ile 3g iptal mahkemem var .Elinde Hakem heyetinden tavsiye kararı olan arkadaşımız varsa dosyaya koymak için gönderebilirmisiniz lütfen yada başka lehte bir karar varsa....
kardeş banada faxlayabilirmisiniz yada mail atabilirmisiniz lütfen.