Yabancı ve kayıp eşten boşanma
Ben beni sevdiğine inandığım bir yabancı bayanla evlendim.oturma izni basvurusu yaptığımız gun vizem bitiyo vize yapıp gelecem dedi sonra yurt dışından arayıp annem rahatsız biraz kalmam lazım dedi bende işşiz olduğumdan ve zaten ailemle probli olduğumdan yasadığımız artvinden ayrılıp iş bulduğum giresuna gideceğimi soyledim onunda orya gelmesini ilettim.ogunden sonra daha birdaha aramadıı telefonları kapalıydı.1 ay sonra artvine donup onu aradığımda yurt dışından geldiğini bir otelde kaldığını ve sınırdışı olduğunu oğrendim.polis neden sınır dışı olduğunu soylemedi bilgi vermedi.aradan gecen 4 senede ben şimdi boşanma davası açtım ilk celsede boşanmak için onun benle yaşamadığına dair iki şahit yazdırdım ve emniyetten ulkeden çıkış tarihini almak için hakime avukatım başvurdu ama hakim mahkemeyi uzatmak ister gibi reddettti ben mağdurum intihar asamasına geldim evlenmek istiyorum ve nışanlı olduğum kızın ailesi bunu oğrenirse tum hayatım biter bunu nasıl çozebilirim kndim o blgeyi emniyetten alabilirmiyim lutfen bir yoll
Cevap: Yabancı ve kayıp eşten boşanma
bukdar arkdasdan kimse yardımcı olamıyormu nbana
Cevap: Yabancı ve kayıp eşten boşanma
Alıntı:
serdar5353 rumuzlu üyeden alıntı
bukdar arkdasdan kimse yardımcı olamıyormu nbana
bu kunuda bende arastırma yaptım ama bu sitede yabancı dedınmı cevap gelmıyor sıte de arsıv bulumlerıne bir bak anlarsın :((((