Gasp Edildik Diye Karakolda Dayak Yemediğimiz kaldı
Ben 25 yaşında üniversite ögrencisiyim bundan 5 ay önce başımdan bir olay geçti Ankara da yenidogan semtinde gasp edildik arkadaşımla ilk başta önümüzü kestiler dedik fakat arkadaşım uyuşturucu almaya geldimizi bu sırada gasp edildigini ifade verdi mecbur bende öle dedim bize suçlular yakalanırsa mahkeme olacagını yakalanmassa eger dava düşene kadar haber gelmiceni sölediler acaba bize dava açılırmı uyuşturucu kullanıyoz diye lütfen yardım edin uykularıma sekte vuruyo ögrenciyim napacam bilmiyorum...
Cevap: Gasp Edildik Diye Karakolda Dayak Yemedimiz kaldı
[QUOTE=dejavu_;359487]Ben 25 yaşında üniversite ögrencisiyim bundan 5 ay önce başımdan bir olay geçti Ankara da yenidogan semtinde gasp edildik arkadaşımla ilk başta önümüzü kestiler dedik fakat arkadaşım uyuşturucu almaya geldimizi bu sırada gasp edildigini ifade verdi mecbur bende öle dedim bize suçlular yakalanırsa mahkeme olacagını yakalanmassa eger dava düşene kadar haber gelmiceni sölediler acaba bize dava açılırmı uyuşturucu kullanıyoz diye lütfen yardım edin uykularıma sekte vuruyo ögrenciyim napacam bilmiyorum... LÜTFEN biri yardımcı olsun
Burada siz bir suç işlemek, örneğin cigaralık, ot vs. herneyse satın almak için yola çıkmışsınız ancak elinizde olmayan bir nedenle bunu yapamamış, gasp edilmişsiniz. Bu durumda suça teşebbüsten sorumlu tutulmanız mümkündür. Ancak;
Oluşa göre hakkınızda bir dava açılacağını sanmıyorum. Dava açılacak olsaydı 5 ayda açılırdı. Büyük ihtimalle bir şey çıkmaz ancak 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 35. maddesi gereğince suça teşebbüs ettiğiniz gerekçesiyle savcı dava açabilir. Bu ihtimali de gözardı etmeyiniz. Ancak bu zor bir ihtimal. Böyle illletlerden uzak durun, beyninizin hücrelerini öldürürsünüz. Geçmiş olsun.
hakkarili abim saol tşk ederim inş açılmaz yaa ögrenciyim o yüzden