Bir ticari alışverişten sonra resmi fatura haricinde hiçbir kıymetli evrak olmaması durumunda icra takibi yapılabilmesi için gerekli bir zaman aşımı süreci var mı?
Printable View
Bir ticari alışverişten sonra resmi fatura haricinde hiçbir kıymetli evrak olmaması durumunda icra takibi yapılabilmesi için gerekli bir zaman aşımı süreci var mı?
Faturanın açık ya da kapalı olmasına göre değişir cevabınız
teşekkürler ilginiz için,her ikisine göre değerlendirirmisiniz.
Ben aynı durumdan dolayı bir firmayı icraya verdim, fakat firma itiraz etti, hakim de bilirkişi raparu istedi. Dosyayı açtım açalı masraf yapıyorum, şimdide bilirkişi parası çıktı başıma. 2 senedir Denizli ADLİYESİNDE DAVA DEVAM EDİYOR, TEMMUZ AYINA ATTI, ZATEN MAĞDUR OLMUŞUM ÖDEME ALAMADIĞIMDAN DOLAYI. Halada masrafa ediyorum. Bu memlekette esnaflık yapılmaz Memlekette o kadar dolandırıcı, hırsız katil, yüz kızartıcı suç işleyen kişi varken..... Dürüst çalışırken piyasanın durumundan dolayı, işini kaybetmiş, mağdur olmuş, elinde hiçbirşeyi kalmamış, yuvasını dağıtmış kişilerin peşine düşüp, onları aramaya, cezaevine atmaya çalışan zihniyet varken olmaz.... Adama git intihar et diyorlar açıkçası... Etsen bile borçları çocuğuna geçiren kanunlar varken... Esnaf olmak suçmu... bu devlete vergi vermek suçmu... Cezaevinde taahhütden yatanların, adliyede üzerlerine Turuncu cezaevi önlüğü giydirerek onları utanç denizine itmek marifetmi.... Siz bunların cevabını verin bize.