Normal pos kara liste olayı
Ben 4 senedir çoğu bankanın posları ile satış yapmaktayım.1 sene önce sahte kart ile 5400 lira akbank pos cihazından çekilmiştir.akbank parayı bloke etti. yaklaşık 45 gün kadar sonra işyerimize telefon açıp gelip parayı alabilirsiniz dedikten sonra parayı çektik.şimdi ise bkm (bankalararası kredi merkezi) isminde bir firmada, şirketimiz normal pos cihazından sahte kart ile para çekmekten kara listeye alınmıştır. şimdiye kadar hiçbir problem çıkmadı.fakat bugün bankalara bkm firması tarafından üye işyeri feshi diye bir mail atmışlar.bankalar benden pos cihazlarını gerekçe göstermeden sadece bkm nin mailini göstererek geri istemektedir.bankalardan uzaklaştırılmaya çalışılıyorum.böyle bir saçmalık hangi kanunlarda yazıyor.yoksa herkes kendi kafasına göre kanunmu çıkarıyor.KENDİLERİ KREDİ KARTI DOLANDIRICILARINI YAKALAYAMADIĞINDA SUÇU BAŞKALARINA ATIYORLAR.benim 3milyon lira cirom var 4 yılda.pos cihazları olmazsa işim %70 düşer.kısacası biterim.
DAVA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.TEŞEKKÜRLER.
Yardımcı olacak bir avukat arıyorum.acil....
bu konuyla ilgili dava açıcak bilgisi olan arkadaş yok mu? benim de benzer bir durumum var yarın netleşecek.?
Cevap: Normal pos kara liste olayı
Arkadaş benimde başıma aynısı geldi. Poslarımın hepsi kapandı. Sonradan iş bankasına başvurdum. İşbankası bana pos verdi. Bkm nin fesih kararını görmedi yada dikkate almadı. Benim çekimlerimde yuksekti posu yogun kullundım iş bankasıda geri aldıbirdenbire çok çektim diye.
Bi basvur derimama dikkatli kullan.
Aynı durumdu bi arkadasımda aldı kullunıyor sorun yok