Cevap: Görevi kötüye kullanma
Zimmet diyorsun ama konu açık değil. Suçlama tam olarak nasıl anlatabilir misin?
Cevap: Görevi Kötüye Kullanma
kararın bir örneği varmı sizde
5 kişi tarafından silah kullanmak suretiyle gasp edildim.3 defa polis çağırmama rağmen yardım alamadım.Savcılık soruşturmasında polislerin ismini verdim ama sorgulanmadılar niçin?
Alıntı:
hilmi007 rumuzlu üyeden alıntı
5 kişi tarafından silah kullanmak suretiyle gasp edildim.3 defa polis çağırmama rağmen yardım alamadım.Savcılık soruşturmasında polislerin ismini verdim ama sorgulanmadılar niçin?
Polislerin ismini nasıl öğrendiniz?
sayın avukatım olay çok derin ama içinden çıkamıyorum.polislerin ismini eminiyet müdürlüğünde ifade verirken öğrendim.Hatta polisler yoktur bu olayda diyerek güzel birde dayak yedim.Diğer kişilerin ifadeleri beni doğruluyo.Ayrıca 155 CD kyıtlarıda ifademi doğruluyo.Diğer 5 kişiden 1 taneside kendisini olay anında baş komser olarak tanıttı resmi iki yıldızlı komsere buda şahıslar tarafından beyan ediliyo.Trabzon eminiye müdürü gereken yapılacak diye söz verdi ama her hangi bir işlem yapılmadı.savcılıkta 7 aydır bekliyor dava açmadı.Tamamen iş hayatım bitmiş vaziyette kaldırmış oldukları mal 160.tl.zorla imza attırdılar leptop bilgi sayarımı aldılar bunlar şahısların üzerinde çıktı malın bir kısmı bir depoda yakalndı ama bu şahıslar serbest bırakıldı.Burda benim yabancı olmamdan dolayımı yargılanmıyoruz anlamış değilim bu konuda ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla.
Bulunduğunuz yerden bir avukat arkadaşımızın hukuki yardımını almanızı öneririm.