Merhaba;
Kızım 6 aylıkken çocukluk aşkımla karşılaştım ve birlikte yaşamaya başladık. Bu arada benim hayatımda kızımın biyolojik babası yoktu. 1yıl aynı evi paylaştıktan sonra evlendik. Kızımın nüfüsunu eşim üzerine aldı. Kendisinden hiçbir talebim olmamasına rağmen. Nüfus kaydı 2 yaş geç yapıldı. 2yıl eli kaldık ve bu süre zarfında evliliğimiz şiddetli geçimsizlikten yıprandı. Nihayet ei terk ettim ve boşanma davası açtım. Mahkeme 4 ay sonrasına gün verdi.Davayı açtıktan sonra eşim tamamen değiştiğini, düzeldiğini söyledi ve tekrar aynı ede yaşamaya başladık. İkimiz de mahkeme günü mahkemeye gitmedik. Problemlerimiz devam etti ve tekrar ayrıldık. Fakat dava düşmüştü ve yenileme tarihi olan 3 ay da geçti. Şimdi eşim bana boşanma daası açtı e nesebin reddi konusunu da mahkemede isteyeceğini söyledi. Evlendiğimiz tarih 06.05.2007 Kızımın gerçek doğum tarihi 10.09.2005 ve nufüsa kayıt tarihi 10.09.2007 Şimdi bu dava neticesinde nasıl bir saunma yapmam gerekir. Kızım babası olarak eşimi biliyor. Hem ben hem kızım evliliğimiz süresince maddi manevi çok büyük zararlar gördük. Beni 3 kez darp etti e 2 sini karakola bildirdim. Son olayda yüzümde 2 hafta iyileşmeyen darp izi bırakmış ve bir sürü şahit olmasına rağmen karakola bildirmedim. (Hata ettim) Ben kızımı üzerine al diye bir talepte bulunmamışken hatta bu kararı vermesinin doğru oluğ olmadığını iyice sorgulaması gerektiğini söylemişken kendi rızasıyla kızımı üstüne aldı ve şimdi kendi rızasıyla çıkarmak istiyor. Bu durum kızımın psikolojisini ileride ne kadar etkiler bilemiyorum ama kafasının istediğine göre kızıma bu zararı verebilme hakkına sahip midir? Şimdiden teşekkürler...