Basit cinsel saldırı iddası
Merhaba başımdan şöyle bir olay geçti, ben hastanede çalışan biriyim ve sinemaya alakam var, bir süre önce kısa filmler çekmeye başladım ve bu sırada bir kızla tanıştım kı 93 doğumluydu, bana daha önce kısa film çektiğini söyledi hiç arkadaşının olmadığını ve psikolojik tedavi gördüğünü söyledi bende üzüldüm o zaman benim grubuma katılabilirsin dedim hem sosyal bir çevren olur hem de kendini geliştirme fırsatını bulursun dedim kız grafik okuyor lise de benim filmlerime afiş tasarım yapacaktı arkadaşlığımızın ilerleryen bölümlerinde bana 2 yıl önce zorla birisinin sahip olduğunu bunun da yeni sevgilisinin bildiğini ve ondan ayrılmak istediğini ancak sevgilinin bunu öne sürerek baskı ve zorlama yaptığını o da ondan ayrılamadığını söylüyordu bende ona abi gidi sürekli nasihatlar veriyor durumu ailesine açmasını öneriyordum, bir gün hastaneye geldi yanımda bir arkadaşım vardı hep beraber oturduk afiş tasarımlarına baktım arkadşaım gittekten beş daki sonra da biz çıktı sonra ben kızla şans eseri bir kaç yerde karşılaştım yanımda arkadaşım da vardı aradan bir ay geçti ve sevgilisi bir gün beni aradı sevgilime nasıl sarkıntılık edersen seni bitirecem dedi bende hiç bir şey demedim bir gün sonra karakoldan aradılar ve kızın cinsel saldırı iddası olduğunu onu hastanede zorla öptüğümü boğazını sıktığımı kovduuğumu söylemiş ve olay tarihinide ifadesinde aynı güne vermiş halbuki bizim son hastane buluşmamız 1 ay önce idi bende kızın oalyın olduğu tarihte işyerinde şefim ile çalıştığımı ve sonra bankadan para çektiğimi söyledim polis bana en son ne zaman buluştunuz diye sorucada 1 ay önce hastanede buluştuk konuştuk ve gittik dedim, ben 27 yaşındayım o gün odada bulunan arkadaşım şahitlik yapacak daha iddaname gelmedi elime avukatım ise hazırlandığını söyledi ben daha ailem söyleyemedim ve söyleyememde, çok kötü durumdayım bu yüzden ne çıkar bu davadan kız 17 yaşında bu arada
Cevap: Basit cinsel saldırı iddası
beni bilgilendirebilecek bir var mı acaba avukatım dışındada görüş almak istiyorum