Adres bilinmediğinden dava açılamıyor
Merhaba;
Şu an nafaka artırımı davası açmak istiyoruz. 5 yıldır dava açmadık. kendisi biraz artırıyordu çünkü ama bir yıldır ödemiyor. nafaka artmasa bile icra yoluyla alınmasını isteyecez. kendisine ait devlet tarafından verilen emekli maaşı var. evleri var. bmwden bilmem neye türlü arabaları var ama sanırım onları kardeşi adına yapmıştı nafakayı az vermek için.
şu an kendisine dava açmak istiyorum ama adresi bilinmeyene dava açılmaz diyorlar. aslında tc kimlik numarası herşeyi var. devlet istese nufüs müdürlüğünden adresini öğrenemez mi ? ama kabul etmiyorlar.
askerlik görevimi yerine getirmeye gidiyorum. 12 yıl burs aldım onunla okudum geçindik ailemle. part time çalışıyorum şimdi de. çok şükür ama ben askere gidince o para anneme yatarsa çok memnun olacağım.
Teşekkür ederim.
bu arada öncesinde de sürekli düzensiz yatırıyordu. ve hepsini kendi adına çıkarttırdığı bir bankamatik kartından çektiriyordu. yani bizim para çektiğimiz kart onun adına idi. daha az banka masrafı için bu yolu bulmuş.
Cevap: Adres bilinmediğinden dava açılamıyor.
http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp Buradan TC Kimlik numarası ile sorgu yap ve bağlı olduğu bölgeyi bilmiyor isen bul belediye'ye yada muhtarlığa git adres bilgilerini al.
Hiç olmadı Ysk'dan bağlı olduğu ilçeyi bul 11880'i ara adını ve soyadını il ve ilçeyi söyle daha sonra adına kayıtlı olan telefon numaralarını (Türk Tekom, Turkcell, Avea, Vodafone) bul adres verirlermi mı bilmiyorum ama verirler belki şansını birde böyle dene bakalım...
Cevap: Adres bilinmediğinden dava açılamıyor.
ysk nın dediği yeri ben zaten biliyorum ; ama oraya gitsem bile bulamam. nüfus müdürlüğü adresi vermiyor. emniyetde veremeyiz diyor.