Cevap: Internetten aldatma
Anlamadığım bir konu var. Siz boşanma davasımı açtınız?
Cevap: Internetten aldatma
Cevap: İnternetten aldatma
Alıntı:
asspiirin rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar sizlere sorum su olacak ben eşimin facebooktan eski cıktıgı erkek arkadasıyla konusma kayıtlarını buldum daha sonra dava actım ve kendiside eski erkek arkadası oldugunu ve konustugunu hakim önünde itiraf ederek fakat konusmamızda aramızda gönül ilişkisi olmamıstır konustugu kisiyi kücük kız kardesiinin tanıdıgı oldugunu ve diger yazısmaların kardesine ait oldugunu diyerek beyanat verdi ve hakimde evli bir bayanın konusması normalmidir diye sorduktan sonra sunulan kayıtlarda hangilerinin kendisine ait oldugunu ve bunları imzalamasını istedi ve oda kendisine ait olanları imazaladı asıl sorum su bu davayi kazanma sansim yüksekmidir maddi manevi tazminat davasını dava sonuclandıktan sonra veya devam ederken acabilirmiyim not: bu yazdıklarım 2. durusmada olmustur ilk savunma dilekcesinde kendisinin pc kullanmayı bile bilmedigi ve hepsinin kardesine ait oldugunu beyan etmişti su anda tedbir nafakası ödüyorum + onlarda bana kötü davranmaktan 20 bin tl tazminat davası actılar bu olayı ögrendikten sonra kötü davrandım evet sonuc gelişme nasıl olur tesekürler
Eşinizin imzaladığı ve "bana aitdir" dediği dökümanlarda neler yazılı olduğu önemli. Eğer o dökümanlarda karşı tarafla bir ilişkiye atıfta bulunan yazılar, sözcükler, varsa hakimde kanaat oluşacaktır zaten. Diğer yandan facebook da yazışıldı ise muhtemelen telefonlada görüşülmüş olabilir. Her iki tarafa ait telefon trafiği kayıtlarını istettinizmi ? Telefon trafiği bilgilerinde aralarında çok sayıda görüşme ve sms var ise buda kanaata etki edecektir. Diğer yandan konuşan kişinin kızkardeşi olduğunu belirtmiş eşiniz. Yazınızdan öyle anlaşılıyor. Kız kardeşi ile karşı taraf arasındaki ilişkinin boyutunu sorgulamak üzere hem karşı tarafı, hemde eşinizin kız kardeşini tanık olarak dinletebilirsiniz. Mahkemede bir kaç cambaz soru ile aralarında böyle bir ilişki olmadığını ortaya koyabilirsiniz. Tabii tüm bunları avukatınız la birlikte yapabilirsiniz. Bir avukatınız varmı ?
Kötü davranmadan neyi kastettiğinizi anlamadım. Bu arada çocuğunuz varmı ? Var ise o kimle kalmakta ?
Geçmiş olsun..
hocam ne yazdıgı önemlimiki sonucta evli bir bayan eski bir erkek arkadasıyla cıktıgı cocukla diyelim konusuyor hakime evet önceden cıkmıstık dedi ama simdi arkadas gibi konustuk dedi hakimin buna kanaat getirmesi yeterlimi avukatım var ama onlar tazminat davası acmıslar biz kazanalım sonra bizde tazminat davası acarız dio cocuk yok
Alıntı:
hocam ne yazdıgı önemlimiki sonucta evli bir bayan eski bir erkek arkadasıyla cıktıgı cocukla diyelim konusuyor hakime evet önceden cıkmıstık dedi ama simdi arkadas gibi konustuk dedi hakimin buna kanaat getirmesi yeterlimi avukatım var ama onlar tazminat davası acmıslar biz kazanalım sonra bizde tazminat davası acarız dio cocuk yok
Elbetteki böyle bir şey hiçte hoş değil bize göre çok yanlış hele ki bir erkek için böyle bir konu çok ağır gelebilir ama kararı verecek olan hakim.
Hakimin vereceği karar eşinizden tarafa olursa da o evlilikten pek hayır göreceğinizi sanmıyorum çünkü insanın ömrünü bitiren en büyük şey şüphedir ve bir insan şüphe ile yaşayamaz, yaşarsa da bu şüphe psikolojik problemlere dönüşür ve ruh olarak zarara neden olur tabi bu benim şahsi görüşüm ama bu görüşte genelleme yapmakta fayda var çünkü şimdi den psikolojinizde hasarlar meydana gelmiştir diye düşünüyorum.
Avukatınız var ise en iyi o yardımcı olur size. Tabi avukattan önce Allah yardımcınız olsun çok kötü bir durum gerçekten böyle durumlar çok sık meydana gelmektedir yakalayan eşinin ikinci yüzünü görüyor yakalayamayanlar ise devam ediyor hayatlarına...
Alıntı:
Elbetteki önemli. Eşinizin bana aittir dediği konuşma metinlerinde sizi aldattığına / sadakatsizliğe dair bir ifade yoksa siz kusurlu duruma düşersiniz. Aşırı kıskanç tavrınız nedeni ile evliliğinizi bitirmiş olursunuz. Birde tazminat ödemek zorunda kalırsınız. Evli bir kadının erkek arkadaşı olamazmı. Eskiden çıktığı biri dahi olsa konuşamazmı. Siz bir bayanla görüştünüz diye yada eskiden çıktığınız bri hanımla yazıştınız diye (tabii yazışmalarınız masumsa) eşiniz size sadakatsilik / aldatma isnatlarında bulunsa siz ne tepki verirdiniz.
Bu nedenlerle tekrar yazıyorum.. O metinlerde ne yazdığı çok önemli.. Sadakatsizliğie ve aldatmaya yönelik bir ifade yoksa boş yere yuvanızı yıkmış olacaksınız..
Eşinizin hakime "evet önceden cıkmıstık, ama simdi arkadas gibi konustuk" demesi, eğer eşinizin sadakatsiz olduğuna dair başkaca bir deliliniz yoksa, yuvanızı yıkmak, tazminat ödemek ve sizin başınızı yakmak için yeterli sebeptir.
Şöyle bir şüphe daha var bazı yazışmaları kardeşinin yaptığını iddia ediyor kardeşinin ne işi olur ablasının eski çıktığı ile? işi olmuş olsa bile neden ablasının facebook'undan sohbet ediyor? Avukat kurcalasa biraz sağlam şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.
Facebook benim ve benim bilgisayarımdan birisi benim hesabım üzerinden birisine küfür ettiği zaman benim değil deme ihtimalim % kaç olabilir?
Bu yüzden bu konuşmaların bazılarını kardeşinin yapmış olduğuna inanmak doğru olamaz en önemlisi de kardeşine ait olduğunu belirttiği yazışmaların içeriğidir.