Cevap: Nafaka Arttırımı yardım..
Yardım edecek 1 kişi dahi yokmu arkadaşlar
Eşinizin nafaka artırımı istemesi alacağı anlamına gelmez.Duruşmada gelir araştırması yapılacak ve ona göre bir karar verilecektir.Geliriniz de bir artış yoksa aynı nafakayı veya bir miktar üstünü ödersiniz.Allah kolaylık versin kızınızı 5 yıldır görememeniz bir baba için çok acı.
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
Yardım edecek 1 kişi dahi yokmu arkadaşlar
Bu kadar sabirsiz olmayin temmuz ayina daha sure var mutlaka bi hukukcu arkadas size cevap verecektir..
Umarım yardımcı olabılecek bır insan cıkar karşıma.
Benim bu tebliğgata cevap vermem gerekıyor sanırım ben ısmırdeyım dava kayseride.İzmirde olan hukukçu arkadaşlarımla irtibata gecebılırım bana yardımcı olabıleceklerı dogrultusunda.
Şuanda aldıgı nafaka neredeyse maaşımın yarısından bıraz az...
Boşuna telaşlanmayın yine aynısını almaya devam eder.Benimde ödediğim nafaka sizinki gibi maaşımın yarısından biraz az..
Alıntı:
kawa34 rumuzlu üyeden alıntı
Boşuna telaşlanmayın yine aynısını almaya devam eder.Benimde ödediğim nafaka sizinki gibi maaşımın yarısından biraz az..
Teşekkur ederım telaşlanıyorum evet haklısın...İnsaf yok gercekten çalışmak ıstese eli ayagı tutuyor ama calısmak ıstyemıyor neden cunku nafaka alıyor.Bu zıhnıyetle nereye varırlar anlamıyorum.
Bu tip davalar sinir savaşıdır.Sakin olacaksınız umursamaz görüneceksiniz.Amaç sizi sinirlendirip hata yapmanızı sağlamak.Sakın sinirlenmeyin zamana bırakın zaman herşeyi çözecektir.Bu tip saldırılar her zaman olacaktır.Çünkü arada çocuğunuz var hiç bir zaman kopamayacaksınız.Ayrılsanızda kurtulamıyorsunuz onun için böyle yaşamaya hazırlayın kendinizi allah kolaylık versin zaman sizi haklı çıkaracaktır moralinizi bozmayın imzanızda yazdığınız gibi ölmüş filan değilsiniz yaşadığınız sürece mücadeleye devam edin..
Alıntı:
kawa34 rumuzlu üyeden alıntı
Bu tip davalar sinir savaşıdır.Sakin olacaksınız umursamaz görüneceksiniz.Amaç sizi sinirlendirip hata yapmanızı sağlamak.Sakın sinirlenmeyin zamana bırakın zaman herşeyi çözecektir.Bu tip saldırılar her zaman olacaktır.Çünkü arada çocuğunuz var hiç bir zaman kopamayacaksınız.Ayrılsanızda kurtulamıyorsunuz onun için böyle yaşamaya hazırlayın kendinizi allah kolaylık versin zaman sizi haklı çıkaracaktır moralinizi bozmayın imzanızda yazdığınız gibi ölmüş filan değilsiniz yaşadığınız sürece mücadeleye devam edin..
GErçekten elinize sağlık guzel temennılerde bulunmussunuz.Benı anladıgınıza sevındım...
Umarım bu konuda Adaletımızde kımın haklı haksız oldugunu bu kez anlar ve ona gore karar verır...
Nasrettin Hoca'nın fıkrasındaki gibi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.Çocuğunuzu görememek çok zor ama unutmayınki 30 yıl sonra bile babasını arayıp bulan çocuklar var.Umarım eşinizde insafa gelirde çocuğunuzu görürsünüz.