Lisans mezunuyum 2010 lise/ön lisans sınavına girmek için ne yapmalıyım?
2004 yılında bir lisans programını bitirdim. 2009 yılında bir önlisan programına yerleştim ve şu anda öğrenimime devam ediyorum. 2010 lisan düzeyinde KPSS sınavına girme hakkım var ancak lisans düzeyi KPSS kılavuzunda, "21 mayıs 2010 itibariyle lisan diplomasını almaya hak kazanan öğrencilerin 2010 lise/ön lisans KPSS sınavına giremez" ifadesi var. ELİMDE ÖN LİSANS DİPLOMAM OLACAK ANCAK SINAVA GİRİP ATANMA ŞANSIM YOK GİBİ BİR DURUM ÇIKIYOR ORTAYA.MADEM SINAVA GİREMEYECEĞİM,LİSANSTAN SONRA NEDEN ÖN LİSANSA YERLEŞMEME İZİN VERİLDİ. BU HAKSIZLIK DEĞİL Mİ?(BURADA EŞİTLİĞE AYKIRI BİR DURUM VAR MI) ÖN LİSANS DİPLOMAMI KULLANARAK 2010 LİSE/ÖN LİSANS KPSS SINAVINA GİRMEK İSTİYORUM.
BUNUNLA İLGİLİ NE YAPABİLİRİM. DAVA MI AÇILMASI GEREKİYOR?
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.
Cevap: Lisans mezunuyum 2010 lise/ön lisans sınavına girmek için ne yapmalıyım?
dostum çok haklısın ama türkiye burası adalet sıfır. arkadaşımda aynı durumda. lisans ataması olmayan bir bölümden mezun oldu. iş bulamadı. 2 yıllık çok kolay atanabileceği bir bölüm okudu. ancak ondan da şu an osym sınava girmesine izin ermiyor. böyle saçmalık olur mu? adalet diyorlar nerde adalet ben çözemiyorum. bende 2 yıllık iyi bir bölüm okmayı düşünüyorum ama bu karardan dolayı çaresizim.