Cevap: Mektupla tehdit şantaj
Lütfen cvp verecek bir arkadaşımız yokmu bizi aydınlatırsanız çok memnun olurum bir yol gösteren arkadaşımız inşallah cvp yazarda bizde bu sıkıntılı durumdan aydınlanmış oluruz saygılarımla
Bu işi mahkeme çözer plakayı aldılar ise aracın sahibini sorgularlar ve adli tıptan yazı ile ilgili inceleme yaparlar şüpheli olanlardan bir tanesinin çıkar ise cezasız kalmaz...
Plaka var ise sorun yok nasıl olsa inkar edemezler, etseler bile Hakimin, Savcının önünden kaç kişi geçiyor kimin ne olduğunu anlıyor zaten onlar :)
Mahkemeyi beklemekten başka yapacak bir şeyiniz yok. Bekleyeceksiniz sadece...
U.Karaca bey çok çok teşekür ederim ilginiz için bizim bu dava için avukat tutmamız gerekirmi birde arabanın plakasının son harfını tam alamamıştı 92 veya 95 ti biz ikisinide yazdık markasını rengini yazdık
işte bunlardan biri diyelim bırakanı diyer plaka sahıbınıde çağırırsalar o çıkmazssa o kişi yanlış plakadan dolayı dava açarmı çünkü son rakamı tam emın degildi ikisinden biri dedi plakayı alan kişi çok teşekür ederim şimdiden saygılar
Avukat tutmanızda yarar tabi sizin kaçırdığınız ayrıntıları yakalayabilir ve kendi başınıza savunmanızı yapmanız biraz güç olur iddia sahibi olduğunuz için iddianızı kanıtlamakla yükümlü olacaksınız bunu da yalnız başınıza yapmanız imkansız. Ortada şüpheli durumlar olduğu taktirde şüpheden sanık yararlanır.
Maddi durumunuz iyi değil ise bulunduğunuz ilin Barosuna giderseniz size bir avukat tayin edeceklerdir. Muhtarlıktan fakirlik kağıdı vs.. gibi bir iki parça evrak istiyorlar onları temin ederseniz bulunduğunuz ilin Barosu size avukat tayin edecektir.
Av.Esin Kılıç Şehirlioğlu bir yazısında belirtmiş
Başvuru sırasında istenen belgeler;
Muhtardan alınacak fakirlik belgesi,
Muhtardan alınacak ikametgah belgesi,
Nüfus cüzdan fotokopisi,
Dava için gerekli belgelerin fotokopisi
u.karaca bey çok çok teşekür ederim saygılarımla
banada yardım ederseniz sevinirm msj la tehdit durumu söz konusu karşılıklı fakat polise gidip ifade verildi... yalan ifade vermişler birde benim ailesine küfür edip o şikilde kavga çıktığını ifade etmişler. ama etmedim benim şahidim vardı gittik ifade verdik ben hastaneden darp raporu aldım ama msjlar da ki içerikler ne olur ben haksızsam ne tür cezalarla karşılaşırım :S 18 yaşındayım lütfen yardım edin
Alıntı:
xxx-_-erme-_-xxx rumuzlu üyeden alıntı
banada yardım ederseniz sevinirm msj la tehdit durumu söz konusu karşılıklı fakat polise gidip ifade verildi... yalan ifade vermişler birde benim ailesine küfür edip o şikilde kavga çıktığını ifade etmişler. ama etmedim benim şahidim vardı gittik ifade verdik ben hastaneden darp raporu aldım ama msjlar da ki içerikler ne olur ben haksızsam ne tür cezalarla karşılaşırım :S 18 yaşındayım lütfen yardım edin
Önemli olan iddia ortaya atmak değil, önemli olan atılan iddiayı doğrulamak. Yapmadıysan yalanlarsın olur biter ama mesaj ile 7 sülale düz gidip, asarım, keserim, vururum, kırarım, dökerim dediysen sonucuna katlanırsın. Tabi karşı tarafında kusuru var çünkü mahkemeye gidecekler madem ne diye darp olayı yapıyorlar? iki tarafta kusurlu benim gözümde. Suçluysan da cezanı karşı taraf vermez!
Alıntı:
u.karaca rumuzlu üyeden alıntı
Önemli olan iddia ortaya atmak değil, önemli olan atılan iddiayı doğrulamak. Yapmadıysan yalanlarsın olur biter ama mesaj ile 7 sülale düz gidip, asarım, keserim, vururum, kırarım, dökerim dediysen sonucuna katlanırsın. Tabi karşı tarafında kusuru var çünkü mahkemeye gidecekler madem ne diye darp olayı yapıyorlar? iki tarafta kusurlu benim gözümde. Suçluysan da cezanı karşı taraf vermez!
ben o kişinin ailesine falan hakaret etmedim asla ama karşılıklı küfür vardı... hatta peşime adam takan da kendisiydi ben sadece vazgeçirmek amaçlı söyledim sözleri doğruyu öğrenmek için konuşmak için gittiğimde ise bıcak çekip aileme küfür edilince kavga çıktı sonuç ne olur yardım ederseniz çok müteşekkir olurum. tşk ederim şimdiden...
birde msjlar silindi yani onun atıklarıda benm attıklarımda operatörden çıkartılırmı en kötü sonuç ne olur :( uzlaşma sağlanırmı yardım edin lütfennnn.