Coca cola ayıbı tüketicinin hakkı ögrenmek istyorum
Sayın avukatlar coca cola 2 lt pet şise aldım ve kapagını acmadan icinde bir madde oldugunu gördüm madde gözle görülecek kadar büyük son kulanma tarihine daha 6 ay var mart ayı üretimi firma yetkililerini cagırdım ve elimden siseyi test icin almak isitoyrlar bende vermedim.hakem heytinie gittigimde biliyorum ki acılan davayı kesin kazanacagım ben ise bir tüketici olarak her gün bu coca cola firmasını 2.5 lt ürününü tüketen bir cola kolik biriyim ve su an icemiyorum inanın sanki sigara gibi arıyorum eksikligini hissediyorum bir tüketici bu durumda nasıl bir yol izlemeli ve tazminat davası acmak istedigimde bana yardımcı olacak bir avukat arıyorum coca cola beni bagımlı ettigi ürününden mahrum etti birde ayıp bir ürünle beni karşı karşıya getirdi bir cok tv kanalı bu konuyu medyaya tasımak istediginde mahkemeye vermeden tv kanalına bu ürünü gösterdigimde benimle ilgili firma aleyine karalama düşüncesiyle onlar bana dava acar mı sansasyon yartamak istiyorum herkes görsün ne kadar saglıgımızı hice saydıklarını saygı deger yorumlarınıı bekliyorum
Cevap: Coca cola ayıbı tüketicinin hakkı ögrenmek isityorum
Güzel Türk ayranı varken, asitli içeçeklerden uzak durmak lazım.
Mide ve bağırsaklara zarar verdiği , şeker hastalığın obesiteye yol açtığı zararlı olduğu uzmanlarca ifade ediliyor.O bakımdan fazla içmemek lazım.
Dava açtığınızda ,yada hakem heyetine başvurduğunuzda ,basının bu durumu öğrenip yayım yapması kamuyu aydınlatmadır.
Tüketiciler ne içtiklerini bilmek durumundadır.
Cevap: Coca cola ayıbı tüketicinin hakkı ögrenmek isityorum
Kolaların üzerinde ( COKE ) diye bir kelime var bunu dikkatlice bakan herkes görebilir. İngilizce hocam bunun uyuşturucu olduğunu söyledi. Ve bağımlılık yaptığını söyledi...