Cevap: lütfen yardım edin çok acil......
Çok basit,siz gidip sayın SAVCI ya gerçek olayı anlatırsanız,hem masum insana iftira atılmasını engellemiş olursunuz,hemde ADALETİ bana göre nahoş bir olayla meşgul etmemiş olursunuz.Sonrada aldatanda,aldatılanda bunu kabul edip,kendileri için en doğru kararı verirler.Kadının bunu yaptığını kocasına söylemesinemi,kocasının bunu yapan karısına dayak zoruyla tecavüze uğradığını iddia edeceksin demesinemi,ne günlere kaldık ya rabbim.
Cevap: lütfen yardım edin çok acil......
Alıntı:
angel__091 rumuzlu üyeden alıntı
*Evli olan bir kız arkadaşım normal bir erkek arkadaşıyla ilişkiye giriyor fakat bu durumu kocasına söylüyor kocasıda dayak zoruyla dava açtırıyor. Savcılığa karşı tarafın tecavüz eddiğini iddia ediyor sizce bu durum nasıl sonuçlanır? Ellerinde delil yok * lütfen birazcık dahi olsa yardım edin ...
Ortada bir yalan söz konusu ise iftira atılan kişi kendini güzel bir şekilde ifade edebiliyor ise pek sorun olacağını sanmıyorum kimsede yapmadığı suçu kabullenmez. İnsanın başına gelen çoğu ''Haksız'' cezalar kendilerini ifade edememelerinden kaynaklanır kanaatindeyim.
Tecavüz var ise adli tıp bunu ortaya çıkarabilir, ortada şüpheli bir durum var ise şüpheli durumlar davalıdan yanadır :)
Olayın nerede olduğu da önemlidir eğer evde oldu ise bağırıp komşulardan yardım isteyebilirdi tabi bunlar işin çok değişik boyutları gidip bu bana tecavüz etti diye iftira atılan herkese ceza verilecek olsa sokakta insan kalmazdı.
Konu başlığını da tecavüz iftirası diye açsan daha iyi olurdu :)