Cevap: Deniz Baykal kasedi
Alıntı:
norveclibalikci rumuzlu üyeden alıntı
Internette dolaşan bu kasedi biliyorsunuzdur sanırım.
Benim merak ettiğim, bunu yayan kurum ve sorumluları nasıl bir ceza alacak?
Ya da ceza alacak mı?
Çünkü video gerçekse de değilse de birton suç var gibi duruyor.. Değerli hukukçulara sormak istedim...
Hukugu en iyi benim bildiğim AKP+RTE biliyor :alala
Seversiniz veya sevmezsiniz,ben Deniz Baykal'ın böyle bir kasedi olduğuna ihtimal vermiyorum.Tabiki bunu yapana veya yapanlara hakeden cezayı hukuk verecektir.
Adalet yerini bulacaktır ama demin 1989 yılında görülmüş dava sonucuna şok oldum.Bana anlatan kişinin Hakim e söylediği söz,Adalet fakirin temeli,Zenginin hamalıdır.Olay tam şokluk yani.
Çok çirkin , bir o kadar da düzmece...
Herkes Baykal'ı düşünüyor peki ya o kadının onuru? onu düşünen yok nedense!
Suikast yaygarası bile yalan , bence bir şeyleri örtbas etme çabasıdır bu.. Hep derler ya zamanlama diye , işte size zamanlama, bilin bakalım sebebi nedir nedir?
Alıntı:
çoban rumuzlu üyeden alıntı
Çok çirkin , bir o kadar da düzmece...
Herkes Baykal'ı düşünüyor peki ya o kadının onuru? onu düşünen yok nedense!
Suikast yaygarası bile yalan , bence bir şeyleri örtbas etme çabasıdır bu.. Hep derler ya zamanlama diye , işte size zamanlama, bilin bakalım sebebi nedir nedir?
Bana kalırsa buradaki tek amaç ''GÜNDEMİ KARIŞTIRMAK'' Dikkat ederseniz münevver karabulut cinayeti gündemdeyken elektriğe zam gelmişti :)
Dört kişiyi ilgilendirmesi gereken bir konu, bu şekilde kamuya maledilmemeliydi.
Benim ilk aklıma gelen suçlar: Konut dokunulmazlığını ihlal, özel hayatın gizliliğini ihlal.
Özel hayat diye Anayasanın ,ceza kanununun korumasında olan bir kavram var.
Gizli,irade dışında alınmış görüntü,konuşmaları yayımlamak suçtur.Kamuya açık alanda geçmiyor olay.Örneğin kamuya açık bir lokantada ,sinemada vesair bir yerde geçmiyor olay.
Kamuya mal olmuş kişi olup olmaması da farketmez.
Görüntüler gerçekmidir,montajmıdır nedir bilmiyoruz.Seyretmedikte.
akıl yaşta değil kafada 75 yaşında adam. hayret ........
Dört kişinin öbür ikisi kimler oluyor?
1- Kulisler ne kadar özeldir?
2 - "Komplo" nedir, istifayı gerektirir mi?