Cevap: BıçakLa Hafif yaraLama
Bıçakla yaralama olduğu için şikayetten vazgeçse de resen kovuşturma yapılır.
kovuşturma nedir biLgiLendirebiLirmisin.?
Kovuşturma hakkınızda dava açılıp devam ettirilmesi süreci.
iLqin için teşekkür ederim.. Peki bu oLay'dan nasıl ßir ceza aLırım.. Para ödeme gibi Bi Durumum yok.. :/
Alıntı:
Qops rumuzlu üyeden alıntı
iLqin için teşekkür ederim.. Peki bu oLay'dan nasıl ßir ceza aLırım.. Para ödeme gibi Bi Durumum yok.. :/
Adaletin kestiği parmak acımaz diye bir deyim var yani yatacaksın derlerse yatamam diyemezsin, Ödeyeceksin derlerse ödeyemem diyemezsin.
Ama ödeyemem dersin onun yerine yatarsın :)
walla usta 2dk da attın beni içeri ya :D 1 tokat attık diye yatcaz mı :D iLginiz için tşk ederm. Merak ettiqim birşey war simdi ben hiç savcı karsısına çıkmıs biri deqilim.. ben adamın karsısında nasıl konusucam ifadelerimi aynen uyarlıyorum gibilerinden birşey olur mu yoksa illa konusmam mı lasım :S
Valla ne oldu ne bitti olayın tam olarak gerçek yüzünü bilmediğimiz için ne söylesek yalan olur :)
Gideceksin olayı aynen anlatacaksın ne oldu, ne bittiyse. Çocuğun cezasını kendin kesmek yerine gelen mesajlar ile savcılığa suç duyurusunda bulunsaydınız;
Kişilerin huzur ve sükununu bozma
Madde 123 - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
Yukarıdakini inkar etme gibi bir lüksü olmazdı ve ceza kesin olurdu yani şahit falan istemezdi :)
Ben cocuğa ceza fln kesmedim ki. Video'dada qözüktüqü qibi sadece bi tokat.. arkadaslarım cocuqu yaraladı ve 3 qün rapor almıs. cocuk iyi suan hiç bişeyi yok. olayı ben defalarca anlattım 2 kere ifade werdim ve 1 kerede savcı'ya ifade verdim. demek istediqim ben nasıl konusucam ağzımı acamam anlatamam kendimi sonra cup iceri.. :/ avukat'ta tutamam maddi durumum yok babam yok dayım'da kalıyorum. walla ne yapcağımı hiç bilmiyorum hiç :S
Devlet avukat veriyor araştır o hakkın var ise onu kullan :)
Kendini ifade edemezsen içeri girebilirsin ama sen vurmamışsın tokat atmışsın...