Dolandırılma, tehdit ve şantaj
internet üzerinden tanıştığım birisiyle ciddi bir beraberlik yaşıyordum daha doğrusu ben öyle sanıyormuşum aylardır.bu kişi yakın zamanda bana kredi kullandırdı bende şüphelenince kefil olmasını istedim.2 ay gibide kredi kartımı kullandı.kişi ile ilgili tüm anlattıklarının yalan olduğunu adı soyadı hariç öğrenince paramı geri istedim tehdit ve dayak var ne yazıkki kişinin elinde videoda var.bir çok kadına aynı şekilde tuzak kurmuş ve olay ortaya çıkmasın diye kadınlar sessiz kalmışlar.benden para felan almadığını söylüyor.akıl sorduğum kişiler git dolandırıcılık tehdit şantajdan dava aç dediler ama kefillliğini söylersen alacak davası derler söyleme dediler bende söylemeden dava açtım.kişiyle ilgili çok bilgiye ulaştım sonradan.olayın üstüne gitmek istiyorum yanlız ailemin bilgisi olsun istemiyorum savcılığa irtibat adresi olarak iş adresimi iş telefonlarımı verdim,fakat dün savcılığın bir şekilse ikametgahıma ulaşabileceği söylendi.sormak istediğim bu tür davaların gizli kalmasını sağlayamazmıyızı.davama aynı olayları yaşayan kişileri şahit göstermek istiyırum ancak aile faktöründen dolayı gizli kalmazsa şahit olamıycaklar.lütfen acil cevaplarsanız sevinirim.
Cevap: Dolandırılma, tehdit ve şantaj
kimse yardımcı olmayacakmı?