-
MSN'de Tehdit
Merhaba, bir arkadaşlık sitesinden biriyle tanışmıştım. Orda msn adresimi verdim msne ekledi. Hiç konuşmadık msnde. Sürekli cam daveti yolluyordu kabul etmiyodum. Bugün yine yolladı ben de kabul ettim. Kendi kamerasını da yolladı onu da kabul ettim. Bir de ne göreyim! Sapık çıktı, cinsel organını cıkartmış bana gösteriyor. Ben de hemen kendi kameramı kapattım. Screenshot aldım. Bunu siteye yayayım da gör dedim. O da ben senin resmini çektim, benim cinsel organım ve senin yüzün izledin beni. Şimdi bunu facebooka koyucam saimenazlivideo yazıcam izle dedi. Sonra sırra kadem bastı. Böyle tehdit etmek kolay mı ya? Bişey yapamaz mıyım bu sapığa?
-
Cevap: Msnde tehdit
Karşınızdaki görüntü gerçek olmayabilir ancak yine de Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunma hakkınız var. MSN yani microsofttan kişinin IP noları istenerek olumlu sonuç alındığında hakkında yasal takibat yapmak mümkün. Yaşınız da önemli...
-
ama dikkatli ol karşılıklı tehdit var. ( : kızım sende bilmediğin kişilerin cam teklifini nie kabul ediyorsun. Hadi ettin kendi camını nie açıyorsun ( ;
-
Burada tehdit değil şantaj suçu olabilir.