İcra dosyası ve dolandırıcılık.
ben 2004 ün 1. ayından 2009 un 3 ayına kadar işten ayrılana kadar çalıştığım firma düzenli olarak her ay gerekli mebla ları yatırmasına rağmen;
karşı taraf;
11 ay önce çocuk nafakası ödenmediğini söyleyerek bana haciz kaldırılacağına dair yazı geldi bende bunun yüzünden avukat tutarak karşı dava açmak zorunda kaldım. Yattı dekontlarını şirketimden temin ettim ( hiçbir şekilde ellerine para geçmediğini söyleyen avukatı ve eski eşim ) dekontlar ortaya çıkınca biz bu paraları bankadan veya posta haneden çektik icra dosyasına girmeden.davayı çekin anlaşalım aramızda tutanak tutalım diye teklif de bulunmuş avukatıma.
BU BİR SUÇ DEĞİLMİDİR ALDIĞI PARAYI ALMADIĞINI SÖYLEYEREK BANA HACİZ KALDIRARAK BENİM GURURUMU HALSİYETİMİ TOPLUM İÇİNDEKİ ONURUMU YIPRATTI VE BEN EPİLEPSİ HASTASIYIM HASTALIĞIM ARTARAK ACİLERE KALDIRILDIM. VE BEN GEREK AVUKAT İÇİN GEREK ANKARAYA GİDİP ESKİ ŞİRKETİMDEN DEKONTLARI ALMAK İÇİN MADİ YIPRANDIM BU KİŞİ BEN DEKONTLARI BULAMASAM BENDEN BU PARAYI TEKRAR ALACAKTI BU BİR DOLANDIRICILIK DEĞİLMİDİR. BU KONU HAKKINDA NE YAPILABİLİNİR MADDİ MANEVİ DAVA AÇILABİLİRMİ VE KİŞİ GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMAKDAN DOLANDIRICILIKDAN DOLAYI AVUKATLIKDAN MEN EDİLEBİLİRMİ . ÇÜNKÜ, BU SEFERDE YİNE ÖDEMİŞ OLDUĞUM 4000 TL LİK TAZMİNAT DAN HİÇ ALMADIKLARINI SÖYLEYEREK ÇEKTİĞİ PARALARI İCRA DAİRESİNE BİLDİRMEDİĞİ İÇİN BANA BİR BAŞKA İCRAA KALDIRDI BEN BU ŞAHSİYET İÇİN SONUNA KADAR EN AĞIR NE YAPILABİLİRSE YAPTIRMAK İSTİYORUM BENİ YAKMAYA ÇALIŞIYOR BAŞKA BU DEKONTLARI SAKLAMAYANLARI YAKTIĞINA EMİNİM. SAHTEKARLIĞINI İSPATLAYACAK DEKONTLAR ELİMDE NE YAPABİLİRİZ ADALET VAR İSE MUHAKAK BUNUN BİR CEZASI OLMALI YOKSA KENDİ ADALETİNİ SAĞLAYANLARI HAKLI GÖRMEMEK MÜMKÜN DEĞİL.ALLAH RIZASI İÇİN BANA YOL GÖSTERİN...
Cevap: Icraa dosyası ve dolandıcılık.
LÜTFEN BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADASIMIZ YOKMU :s
Yapılabilecek işlemleri avukatınızla kararlaştırmanız daha uygun olur.
muhakak ancak kısa olarak bana neler yapabileceğimi soylerseniz cok memnun olurum maksadım bilgili olmak...
Maddi ve manevi tazminat davası açılabilir, savcılığa ve baroya şikayet yapılabilir.
Cevap: İcra dosyası ve dolandırıcılık.
peki bunlardan bir sonuc alabilirmiyim yani umutlu olmalımıyım ...
Sonuç alınmasına alınabilir ama vereceğiniz uğraşa değmeyecek şekilde olur sanırım.
mesela ne gibi bir sonuc tahmini ?