Slmlar; aralıkta resmi olarak boşandım ama nafakamı anlaşma protokolündeki tarihte alamıyorum düzenli değil.İcra yoluyla almak nasıl olur yada ne yapabilirim??
Printable View
Slmlar; aralıkta resmi olarak boşandım ama nafakamı anlaşma protokolündeki tarihte alamıyorum düzenli değil.İcra yoluyla almak nasıl olur yada ne yapabilirim??
Bir avukata başvurarak icra takibi başlatabilirsiniz.
Belli bir ay ödenmediğinde mi yada bu geç yaratmaya çözüm ne olur?
İcra takibi başlatıp eşinizin maaşına haciz koyarak düzenli ödenmesi sağlanabilir. İcraya vermek için ödenmemesini beklemek gerekmiyor.
İcra takibi için sigortalı bi işte çalışması mı gerekir??
Hayır icra takibi çalışmasa da açılabilir. Maaşına haciz koyabilmek için bir maaşı olması gerekir.
Boşandığım eşim çalışıyor ama sigortasız nerde çalıştığını bimiyorum.İcra yoluyla almak için hangi yolu izlemeliyim çünkü nafaka yı çok değişik yerlere ve geciktirerek yatırıyor.Nafaka alırken benim sigortalı olmam da sakınca varmı??
nafakanızı alıyosunuz sonucta değilmi biraz geç olsun ne olur yani .valla bu nafaka olaylarını okudummu bunalıma giriyorum gün oluyor adamın cebinde para olmuyor nafaka derdi çıkıyor bide ben nafaka öderken kendimi toki evine girmiş gibi gördüğüm için ayın ilk 5 gününde ödeme yapmayı alışkanlık haline getirdim bazen gıcıklık olsun diye geciktirirdim ama sonuçta ödeniyor .bence adamı hapse attırın :) parayı ödemezse
Zaten gıcıklık olsun diye ankaranın en ücra postanesine yatırıyor ve hbr bile vermiyor.Ayrıca durumu süper iyi
senin konunu bilemediğim için bişey diyemem banka hesabı ver kontrol et arada mesela bende banka hesabı var 5 tl,yi ondan kestiriyorum yatırıyorum bankamatikten. Valla çektirdiyse al hakkını bişey diyemem ama biraz alınteri olması lazım kazanılan parada .he çocuk felan varsa ödemesi lazım ama yoksa gerek duymak anlamsız işine gelmeyen kocanın işine gelmesin parası onamı muhtaçsın elin ayağın sağlamsa tenezzül etme durumun kötüyse devam et ozaman .komik gelme durumu yok yani bende ödediğim için bıktım artık bu sacmalıktan .hakedene verilmeli ama haketmeyene ne demeli