İhtiyaç kredisi alma şansı
iyi günler. umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 27 yaşındayım ve yaklaşık 5 senedir işsizim. bir kaç yerde deneme amaçlı vs çalıştım. uzun süredir planladığım bir alışveriş sitesi projesi var. şahıs şirketi vs kurmam gerekiyor, o yüzden ilk etapta ofisi hazırlamaya çalışıyorum. çalışmadığım için hiç bir bankadan kredi onayı alamadım. acaba şahıs şirketini kurduktan sonra bazı masraflar için 5 - 10 bin tl arası ihtiyaç kredisi alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler.
Cevap: ihtiyaç kredisi alma şansı
Tabiki işsiz birine banka kredi vermez,kredi vermenin esası talep eden kişinin belgelenebilir gelir düzeyiyle alakalıdır.Şimdi demişsinizki " şahıs şirketini kurduktan sonra" alabilirmiyim diye.Bankaya ibraz edeceğiniz şirket evraklarından,gelir düzeyi belgesi vs gibi.Banka kredi vermeye uygun görürse verir.Zaten şartları çok uygun olanlara verilen kredilerde batıyor ona bakacak olurlarsa.Ama tabi en azından onlara şartları uygun olduğundan,neden bu krediyi verdiniz diye soran olmuyor.Tabi bir takım bankalar arası standartlarda var.
Cevap: ihtiyaç kredisi alma şansı
cevabınız için çok teşekkürler. evet maalesef çalışmayan girişimci arkadaşlarımız projelerini istediklerini gibi gerçekleştiremiyorlar. grafiker adayı biri olarak dalga geçer gibi ilanların yazıldıgı tabiri caizse 6 7 ay bedavaya çalış denildigi bu devirde kendimiz bir şeyler yapalım desekte destek maalesef bulamıyoruz.