Web sitesi, gmail, msn şifrelerim çalındı
Merhabalar
Başıma gelen ilk olayı anlatarak konuya girmek istiyorum.
Blogger sitesinde altı adet sitem vardı.Birgün yönetici panelime girmek istediğimde bir baktım ki karşımda içeriği bomboş yeni bloglar var.Bu web sitesi http://www.dantelderyasi.com/ subdomainler açarak bloglarımı kendi adresine yönlendirmiş.Daha sonra yönlendirmeleri iptal etmiş.Bu şahıs keylogger ile bilgisayarıma girmiş.Ertesi gün msn adresime girmeye çalışınca açamadım.Kısaca bu şahıs sitelerimi,gmail,msn,adsense hesaplarımın tümünü çalmıştır.Fakat ben bu kişini bilgilerini ele geçirdim.Bir türk reklam firmasının reklamlarını kullanıyordum.Onuda ele geçirmişti.Sağolsunlar mesaj attım hesabımı geri verdiler.Sahış alacaklı adını ve bilgilerini şu şekilde girmiş.
AHMET AKGUL
TÜRKİYE İŞBANKASI ADANA
HESAP NO:298481000
İBAN:TR960001000013298481000100
Şimdi bu şahsı şikayet etmek için hangi adımları uygulamalıyım ve şikayet ederken herhangi bir masraf çıkarmı ? Sorumu cevaplarsanız gerçekten çok sevinirim.Bir dilekçe örneğide verebilirmisiniz.
Saygılar.
Cevap: Web sitesi, gmail, msn şifrelerim çalındı.
Şikayet etmek, Anayasal ve vatandaşlık hakkınızdır, suç duyurusunda bulunmak için herhangi ücret ödemezsiniz.
Bilişim savcılığına başvurarak suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Dilekçe yazdırmak için,avukata danışırsanız daha uygun olur:ok
Cevap: Web sitesi, gmail, msn şifrelerim çalındı.
Hiç durma derim kaybettiklerini alman seni tatmin etmesin sakın!
Kimse şikayetçi olmaz ise böyle insanlar, böyle işler yapmaya devam edecektir.
Canları bir kere yandığı zaman bir daha yapmaya cesaret edemez, Edebilir de ama şikayet olursa 2,3 kere bu sefer paçayı kurtaramaz.
Ayrıca şahsın bilgilerini burada paylaşmanı etik bulmuyorum.