Cevap: Lütfen Acil Yardım....
Kaçak tutanağı siz evde fiilen otururken tutulduğuna göre sorumlusu sizsiniz. Eski kiracı ve ev sahibi sorumlu olmaz. Bu, nitelikli hırsızlık diye adlandırılan çok ciddi bir suçtur. Yargılama sonunda fiilen hapis yatmasanız da geleceğinizi önemli ölçüde etkileyecek bir sonuçla karşılaşacaksınız.
bizim sayacımız dışarda bizden önceki kiracıda yapmış olabilir dışardan biriside olabilir sırf evin anahtarı bizde diye bu para cezasını bizim mi çekmemiz lazım.Tedaş bunun hangi tarihte yapıldığını çıkarabilir mi ya da elektrik saatinde parmak izine bakılsın diye dilekçe versek kabul edilir mi
Alıntı:
bozkurteyupp rumuzlu üyeden alıntı
bizim sayacımız dışarda bizden önceki kiracıda yapmış olabilir dışardan biriside olabilir sırf evin anahtarı bizde diye bu para cezasını bizim mi çekmemiz lazım.Tedaş bunun hangi tarihte yapıldığını çıkarabilir mi ya da elektrik saatinde parmak izine bakılsın diye dilekçe versek kabul edilir mi
Hangi tarihte yapıldığı belli olmaz ancak her ay sayaç okumaya geldiklerinden yaklaşık bir tarih belli olabilir. İtiraz ve parmak izi inceleme talebiniz olumsuz sonuçlanır. Burada önemli olan Tedaş'ın keseceği cezadan çok mahkemenin vereceği cezadır.