Tedaş yüksek gerilim hattı
2001 yılında almış olduğum arsamın üzerinden yüksek gerilim hattı geçiyor.bu yüzden arsam gerçek değerine ulaşmadığı gibi istediğim gibi tasarrufta buluna mıyorum mağdur oluyorum zarara uğruyorum.zararımı ve mağduriyetimi gidermek için ne yapmalıyım
SAYGILARIMLA...
2001 yılında almış olduğum arsamın üzerinden yüksek gerilim hattı geçiyor.bu yüzden arsam gerçek değerine ulaşmadığı gibi istediğim gibi tasarrufta buluna mıyorum mağdur oluyorum zarara uğruyorum.zararımı ve mağduriyetimi gidermek için ne yapmalıyım
SAYGILARIMLA...
Cevap: Tedaş yüksek gerilim hattı
bu konuyu ben de merak ediyorum. onay alınmadan böyle bir işgal yapması yasal mı acaba?
benim bildiğim,elektrik telleri yol kenalarından ya da benzeri kamusal kısımlardan geçer. özel arazinin tam ortasından geçirilmesi ne kadar doğru.
Cevap: Tedaş yüksek gerilim hattı
çok basit..:)
kurum bunyesınde en alt kademe calısan bırı olarak sana önerebılecegim ıkı yol var onunde
1.si kısa ama miğde bulandırıcı olanı şu; bulundugun yerın amırıne gıdıp cebıne 200-250 lira sıkıstıryosun 1 hafta içinde halloluyorr..
2,si ise biraz uğrastırabılır oncelıkle arsanın ortasında bulunan dıregınn resımlerını çek,beraberınde guzel bi dilkce yaz resımlerını yapıstır ayrı bı ekte bu dılekçeye gıt kuruma ver bır ıkı hafta içinde onay yada red gelır zaten gelmezz ise aynı dılekçeyii direkk olarak ankaraya enerji bakanlıgına yolla muhtemelen kalkcaktır