Asliye ceza mahkemesinde daha önce mağdur görünürken şimdi neden katılan oldum?
Selamlar, Benim halen açtığım boşanma davam devam etmektedir. ve biri asliye ceza diyeri sulh ceza olmak üzere eşimden yediğim dayaklardan evlenip 4,5 ay evli kaldıgım ilde kamu davalarım var.Asliye ceza da olan 2.5 aylık düşük yapmama sebep olduğu davada önceden Mağdur görülürken şimdi Katılan yazıyor uyapta sebebi nedir mahkame kalemide şahsıma bilgi vermeye yanaşmıyor cep telefonumla aradığım halde kimliğim belli oldugu halde. talimatla ifade verdim bilgisayara yazdılar ama gittiği yerde değiştiğini de düşünüyorum.kopyasınıda vermediler alel imzada atmadım.ne yapmalıyım yazılı ifade göndermelimiyim. can güvenliğimden gidemiyorum herseyi göze alıp gitmeli miyim bilgi verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler...
Cevap: Asliye ceza mahkemesinde daha önce mağdur görünürken şimdi neden katılan oldum?
hepinize teşekkürler??? sorumun cevabını farklı yerlerden öğrendim. benim gibi bilmeyenleri bilgilendireyimistedim. Daha önce Mağdur ve Müşteki görülürken KATILAN sıfatı verilmesi davamın arkasında oldugumun ve daha sonra karara itiraz , temyiz ve tazminat haklarım olması içinmiş ilginize teşekkür ederim........