Yurt Cezaları - Böyle ceza Olur mu?
Arkadaşlar Ben Sakarya yaşıyorum ve Sakaryada Anadolu Öğretmen Lisesi okuyorum, Benim Arkadaşım bursadan Geldi Aynı okuldayız, Yurtta Kalıyor ve Bugün Arkadaşla Gezerken 5 Dakika Geç Yurda Giriş yaptı arkadaşım Ceza Olarak Arkadaşım o akşam yemek yemeyecekmiş artı Bizden Sonra bazı öğrenciler yurda giriş yaptı sigara içmekten geliyorlarmış onlar ise yemeklerini Yiyecekler ....
ADALET BUMUDUR ?
ve
Böle Bir Ceza OLURMU ( akşam yemeği yememe gibi ) ???
Cevap: Yurt Cezaları ( Ben Bir Öğrenciyim Bir yardımcı Olurmusunuz Lütfen Acil ) Böle ceza Olurmu ???
Biri Yardımcı olsun sinirden ölücem
Cevap: Yurt Cezaları ( Ben Bir Öğrenciyim Bir yardımcı Olurmusunuz Lütfen Acil ) Böle ceza Olurmu ???
Arkadasına söyle gitsin yemeğini yesin,öyle ceza olmaz.Ona başka buna başka muamelemi olurmuş.Çok zorda kalırsanız,yönetimi il milli eğitime şikayet edin.Ailelerinizide böyle cezalar aldığınıza dair uyarın.Birlik beraberlik olun sorunu çözersiniz.
Konu hakkında bilgim yok ama ilk aklıma gelen arkadaşının sana şaka yapıyor olabileceği.
Ya Adam Utanmadan yanımda dedi yemek yok bu akşam sana diye
Feyyar Çok teşekkür ederim sağol ...
benim de bir sorum olacak arkadaşlar yılan hikayesi resmen. kısadan birşey soracam sadece yargıtayın onama kararından sonra neler yapıla bilir
Alıntı:
mehmet1984 rumuzlu üyeden alıntı
benim de bir sorum olacak arkadaşlar yılan hikayesi resmen. kısadan birşey soracam sadece yargıtayın onama kararından sonra neler yapıla bilir
Yanlış yerde soruyosun.Neyse heralde temyiz dediğimiz olayı soruyosunuz sanırım.Olumlu veya olumsuz mahkemenin verdiği kararın kesinleşmesi demektir.Karar bozulmuşsa tekrar görülür.Mhkemenin verdiği kararla paralel çıkarsa sonuç,kesinleşmiş demektir diye biliyorum.