Ücretimi alamadıgım için çalışma ve sosyal güvenlik kurumuna başvurdum ama sonuç hüsran
Bundan 7 ay önce bir işyerinde 3 ay çalıştım işin az olması nedeniyle işten çıkartıldım ama ücretimi 6 ay younca ödemediler bende çalışma ve sosyal güvenlik kurumuna şikayet dilekçesi verdim aradan 1.5 ay geçti bir kagıt geldi işvereniniz gerekli evrakları getirmediginden size yargı yolu hakkı dogmuştur diye ben şimdi napıcam iş mahkemesinemi gidicem bu sefer lütfen yardım edin bu onların yanına kalmasın hakkımı almak istiyorum
Cevap: Ücretimi alamadıgım için çalışma ve sosyal güvenlik kurumuna başvurdum ama sonuç hüsran
ihbar öneli vermeden işten çıkartıldıysanız 2 haftalık ihbar tazminatı ve içeride kalan ücretiniz için iş mahkemesine dava açmanız ya da direk icra takibi başlatmanız gerekecektir
Cevap: Ücretimi alamadıgım için çalışma ve sosyal güvenlik kurumuna başvurdum ama sonuç hüsran
Hepsini şikayet dilekçesine yazmıştım şimdi hangi yolu izlemeliyim iş mahkemesinemi gidicem avukat geliyor aklıma ama alıcagım ücret 600 tl ye yakın bu para için tutulmaz herhalde iş mahkemesine direk ben gidim o zaman birde ben dilekçesini bilmiyorum bana örnek yollarsanız çok makbule geçer
Lütfen yardım edin en geç pazartesi şikayete devam etmem lazım ne yapmalıyım iş mahkemesinemi gideyim icra takibimi yapmalıyım.
İş mahkemesine gidin, dava açın.
Sitemizden dilekçe örneği vermek avukatlık hizmeti sağlamak olacağından, bu da avukatlık kanunu gereği mümkün olmadığından dilekçe örneği verilememektedir.
Toplam 1 dosya bulunuyor
Peki avukat tutsam bana maliyeti ne kadar olur yada gerek varmı bu işi ben halledebilirmiyim birde açıklık getirmesi konusunda bana gelen kagıdın resmini ekliyorum.
En azından dilekçe örnegi bulabilicegim bir yer önerseniz veya anahtar kelimeyi söyleseniz ben ona göre bulsam birde üsteki mesaj a açıklık getirirmisiniz lütfen
Davayı kendiniz de açıp takip edebilirsiniz.