Facebook Üzerinden Ahlaksız Mesaj
Merhaba, 20 Temmuz 2008'de bir şahıs benim ismimle bir profil açmış ve msn adresimi yazmıştı. Beni birileri ekleyip cinsel içerikli konuşmalar yazınca sordum onlarda profili söylediler. Ben de şahsın dağıttığı msn adresinden yeni facebook sayfası açtım. Kişiye kim olduğunu sordum o ise bana benim kimlerle cinsel ilişkiye girdiğimi bildiğini aileme vereceğini söyledi. Ben de böyle birşey olmadığı için korkum olmadığını söyledim. Bu şahıs profilinde açık saçık resimler kullanıyordu bana ait olmayan ama benimmişim gibi gösterilen. Ben bu profili facebooka şikayet ettim ve profil kapandı. IDsi elimde yoktu ama mesajları duruyor. Bir yere sormak şimdi aklıma geldi. Bu profil kapanmış olsa bile kim olduğunu bulabilir miyiz? Gerçi ben eminim kim olduğundan o kişiye söyledim o zaman başka biri sanıyodum sonradan anladım. Yani ben bu şahsa ne yapabilirim çok açık saçık şeyler yazmıştı burda belirtemiyorum. Benim kimlerle yattığımı babama gönderecekmiş de tuhaf bir şekilde olacakmış da vs. Tabii bunları çok kaba bir dille söyledi. Ben bu şahsa ne yapabilirim profil kapandığı için birşey yapamaz mıyım?
Lütfen yardımcı olun bu işin peşini bırakmak istemiyorum.
Not: Msn adresinin ve sonradan açtığım facebook adresinin benim olduğunu her türlü kanıtlarım. Hangi bilgisayardan girdiğimi kanıtlarım. Herşeyi kanıtlayabilirim.
Cevap: Facebook Üzerinden Ahlaksız Mesaj
Şikayet süresi 6 aydır. Bu süre hak düşürücü bir süredir. Sikayet hakkınızı kaybetmişsiniz.