Knight Online Premium Paketleri sahtekarlığı
Öncelikle tüm abilerimi ablalarıma selamımı iletiyorum ve konuya geçiyorum,
Knight Online isimli oyunun kronos serverinde oynuyorum, bu servere premiumunuz olmadan kesinlikle giremiyorsunuz fakat premium oldugu haldede girememeye başladık.
Son haftalarda premiumuz oldugu halde servere girmek istediğimizde server is full now, please later thank you. gibi bir mesajla karşılaşıyoruz.
yani ben aylık 60tl paramı ödüyorum ama sadece gece 1 den sonra oyuna girebiliyorum, bu konuyu nereye şikayet edebilim?
tazminat davası açabilir miyim?
kazanma şansım var mı?
şimdiden tşkürler.
Cevap: Knight Online Premium Paketleri sahtekarlıgı
Servis sunucu Türkiye'de ise bulunduğunuz yerin Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığına gitmeniz gerekmektedir. Yurtdışındaysa buradan yapabilecek hiçbir şey yok.
ekolay.net tam olarak bende biliyorum bu firmanın herşeyi saklı kutu.
Knight Online Ücretsiz bir oyundur. Oyunculardan WOW, AoC gibi aylık bir ücret talep etmemektedir. Premium dediğiniz pakette sanırım sadece oyun içerisinde daha fazla xp alma, iyi kalite eşya düşmesi gibi avantajlar sağlayan bir paket.
Kısacası KO'da oyuncuların mutlaka online olabileceği gibi bir garantisi olduğunu sanmıyorum. Servis satınalırken "ok" dediğiniz servis açıklamalarını okuyun bence öncelikle.
Sayın antecurs,
Knight online oyununda oyuna girmek için aylık talep ücret edilmez çünkü oyun free2play'dır. ancak free2play oyuncular eğer server premiumlu oyuncular ile doluysa kesinlikle oyuna giremez,
ben premiumlu 1 kullanıcıyım ve ama servere öğlenleri giremiyorum. ama oyunun aşırı dolu oldugunu söylüyor, ama ben bunu premiumu aldıktan sonra öğreniyorum, knightonlinenin resmi sitesinde premium özelliklerinde oyuna %100 giriş die geçiyor.
ben hakkımı arıyorum,
Oyuna %100 giriş diyen neresi? Offical forumlarınada baktım şimdi "Bağlantı önceliği" diyor. Bağlantı önceliği'nden kastı da sanırım Premium olmayan tamamen ücretsiz oynayan oyunculara karşı premium olanların bağlantı önceliği. Dediğiniz gibi tüm oyuncuların Premium olduğu bir durumda ise bu önceliğin bir önemi kalmaz.
Eğer size birileri bu "premium üyeliği" %100 bağlantı garantisi diyerek sattıysa ve bunu belgeleyebilirseniz hakkınızı sonuna kadar arayın. Ama dediğim gibi free2play oynayanlara karşı bir bağlantı önceliğidir diye satılmışsa bence yapabileceğiniz bir şey yok.
Resmi sitesinde benim bulabildiğim premium özelliği şu şekilde açıklanıyor.
http://gamersfirst-knightonlineworld...ium_tbl_en.jpg
Preffered Access'den benim anladığım free2play oynayanlara karşı önceliktir.
Alıntı:
Antecurs rumuzlu üyeden alıntı
Oyuna %100 giriş diyen neresi? Offical forumlarınada baktım şimdi "Bağlantı önceliği" diyor. Bağlantı önceliği'nden kastı da sanırım Premium olmayan tamamen ücretsiz oynayan oyunculara karşı premium olanların bağlantı önceliği. Dediğiniz gibi tüm oyuncuların Premium olduğu bir durumda ise bu önceliğin bir önemi kalmaz.
Eğer size birileri bu "premium üyeliği" %100 bağlantı garantisi diyerek sattıysa ve bunu belgeleyebilirseniz hakkınızı sonuna kadar arayın. Ama dediğim gibi free2play oynayanlara karşı bir bağlantı önceliğidir diye satılmışsa bence yapabileceğiniz bir şey yok.
Resmi sitesinde benim bulabildiğim premium özelliği şu şekilde açıklanıyor.
http://gamersfirst-knightonlineworld...ium_tbl_en.jpg
Preffered Access'den benim anladığım free2play oynayanlara karşı önceliktir.
Discount Premium ; Herzaman oyuna girebilme ustunlugu
bu şekilde geçiyor..