Konuyu kapatmak zorunda kaldım.
Yönetim: İletinizi silerek verilen cevapların anlamsız kalmasına neden olduğunuzdan konu ve üyeliğiniz kilitlenmiştir.
Printable View
Konuyu kapatmak zorunda kaldım.
Yönetim: İletinizi silerek verilen cevapların anlamsız kalmasına neden olduğunuzdan konu ve üyeliğiniz kilitlenmiştir.
1 yıla kadar hapisle yargılanabilirsin. Alacağın ceza yaş küçüklüğünden yarıya iner. Öğretmenden ne istiyorsun sen?
Hiçbir şey ... Sadece kendisine çok değer veriyordum birden o şekilde davranmasına anlam veremedim. Mesajlarım da olup biteni anlayabilmek adınaydı. Rahatsız olduğunu anladığım an kestim zaten
Hiçbir şey olmasaydı savcı dava açmazdı. Tehdit, şantaj, hakaret vb olmasa bile 5237 s. Türk Ceza Kanunu'nun 123 ve 53. maddelerine göre yargılanırsın. İddianamedeki sevk maddeleri bölümünde bu maddeler yazar.
Üç aydan bir yıla kadar hapisle yargılanarsın. Alt sınır olan üç ay verilir. Yaş küçüklüğünden üç ay 1,5 aya düşer. İnfaz kanununa göre üçte ikisini yatacağından 1 ay yatar şartlı tahliye olursun. Aklın başına gelir ve bir daha öğretmenle uğraşmazsın.
Teşekkür ederim.