Cevap: Suçum nedir anlamadım?
Tecavüzden yargılanacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Öyle birşey söz konusu değildir. Kız reşit ne oldu ise kendi isteği ile oldu. sadece tehdit var işin içinde ama bu tehdit olayı tamamen psikolojik bir bunalım sonucu meydana gelmiştir. Sadece bildikleri tehdit'tir şimdi mahkeme olur ise herşey ortaya çıkacaktır çünkü sesimi çıkarmaz isem 1 numaralı suçlu olacağıma adım gibi eminim. Korkum yok korkum olsaydı adım soyadım ile üye olupta buraya yazmazdım :)
Tehditten yargılanacağınızı mı düşünüyorsunuz?
evet tehditten yargılanacağımı düşünüyorum.
Görgü şahidi yoksa o davadan pek birşey çıkmaz.
Mesaj İle Yapılmış Bir Olaydır. Tehditten Başka Hiçbirşey bilmiyorlar bu yüzden kendilerini haklı görüp beni mahkemeye verecekler. Anlatmak istediğim zaman dinlemeyecekler biliyorum çünkü bana inanmayacaklar.
Mahkemeye verdikleri zaman ise karşılaşacakları olayları bilmiyorlar, Benim İstediğim Olay Mahkemeye Gitmeden Konuşarak Halledilsin ama bu şekilde halledilmeyecek. Gidip konuşmak'ta büyük bir aptallık olur çünkü dinleyemecekler tehdit edecekler vs.. vs.. yada beni gördükleri yerde şiddet'e maruz kalacağım bende düşünüyorum bunları beklemeyipte savcılığa benmi gidip ifade versem? Çünkü Şiddet Girer ise iş iyice karışacak ve içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.
Birde Şöyle birşey var kız ailesi tarafından baskı görerek 2008 yılında yapılan herşeyin zorla yapıldığını iddaa edebilirmi?
2008 yılında yanıma gelmeden önce atmış olduğu mesajlar ortaya çıkar ise herhangi bir sorun kalmayacaktır.
01.01.2008 ve 08.05.2009 Tarihleri Arasında Atılan Mesajlar Ortaya Çıkar İse Hiç bir zorlama Olmadığı Ortaya Çıkacaktır.
Bunların sonrasında ise bir kaçkere ayrılmak istediğini söyledi görüşünce aramızda hiçbir sorun kalmadı. En son 20 Aralıkta Görüştük Bu Tarihte Tartıştık ve ben O akşam istanbul'a dönecektim çok canım sıkıldı ve çıktım gittim kızda beni bırakmadı peşimden geldi yüzügü istedim gitti evden aldı geldi yüzügü aldıktan sonra kesin bitirecektim ama peşimi bırakmadı defalarca gitmesini istedim ama gitmedi seviyorum dedi ağladı hava soğuk gel eve gidelim dedi. Bende ağlamasına dayanamadım, yüzüğü geri istedi benden bende verdim ve otogara kadar benimle geldi. 20 Aralıkta benimle görüşüyor ayrılmak istediğim zaman peşimi bırakmıyor, yalvarıyor ediyor aradan 10, 15 gün geçiyor ve beni aldattığını öğreniyorum deliriyorum burdan sonrada bende ne psikoloji kalıyor ne başka birşey. Ama ailenin bildiği tek şey aldattığı andan itibaren olanlar.
Öncelikle şunu belirtiyim mahkemeye çıktıgınızda da böyle destan yazar gibi anlatırsanız sizin söylediklerinizi kaideye almayabilirler. 2 satırlık olayı destana çevirmişsiniz. Bunu sizi aşağılak için söylemiyorum. Şimdi konuya dönelim. Kız 18 yaşını geçtiyse ve adli tıp kurumundanda zorlamaya yönelik bir rapor çıkmazsa pek sorun olmaz. Ama kız evlenme vadiyle beni kandırdı derse işler biraz sarpa sarabilir. Çünkü ; bu tarz durumlarda kızın ne diyeceği hakim için önceliklidir...
Evlenme vaadi ile kızlık bozmanın cezasının olmadığını forumda bir konuda okudum.
İşte Konu: https://www.hukuki.net/showthread.php...anevi-Tazminat