ıyı geceler
benım basımdan bı olay gectı yaklaşık 1 ay once telefonda tartıştıgım ve tıcaret yaptıgım sahıslar benı başka bır sahısa aratıp benı olay yerıne cagırdılar tabıkı benım bu sekılde cagrıldıgımdan bılgım yoktu. olay yerıne gıttıkten 15 dakıka sonra bu 2 sahış buraya geldıler ben ıse dısarda telefonla konusyordum bunlar oradan ayrıldılar fakat 2 dakıka sonra arbalarıyla ben yururken onume kırdılar asagıya ındıler ve ben elımı uzatdım tokalaşmak için onlar da kufur edıp ellerındekı bıber gazını ıkısı bırden gozume sıkmaya başladılar ben o anda hıç bır sey gormuyordum ne olduya o esnada oldu koluma ve kafama sopayla vurmaya başladılar en son darbe çok agır oldu kazma sapı dıyebıleceğim buyuklukte bır sopayla sağ gozumle bırlıkte burnuma vurdu yere düştüm ve sırtıma sopayla vurdu cebımde 2.500 tl para vardı ve kolumdada hatırı saylı degerde bır saat vardı onlarda kayıp gozumden ve burnumda kanlar fışkıryordu benı bı kaç kişi yerden kaldırp once polıklınık sonra da ambulansla hastaneye goturduler hemen burun ameliyatına aldılar ve daha sonra göze geçtiler ve gozumun gorme yetenegının kaybettiğini soyledıler hemen amelıyata alındım su anda gozum hıc gormuyor dıyebılrım 4 ay sonra tekrar amelıyat olacagım burnum hala kırık 20 gun iş göremez raporu aldım adlı tptakı rapordada basit nitelıkte olmayacak kadar dıye bı ıbare var sahıslar 7 gun kadar kactılar ve sonunda polıs yakaladı ne gıbı ıfade verdıler bılmıyorum ama gozum buyuk rısk altında eşim ve çocugumda tdırgın bu ınsanların kendılerınede zarar vermelerınden korkuyor ben otomotıv işiyle ugrasıyorum ve arac kullanıyorum hayatım uzun yollarda gecıyor ve bu yoldan ekmek paramızı kazanıyruz fakat su anda bırakın araba surmeyı sokaga cıkamıyorum ne yapmam lazım ve bu sahıslar ne kadar ceza alır .
saygılar
ıyı geceler