İcra dosya numarasını nasıl öğrenirim
İyi günler dileyerek sorunumu arz edeyim, benim 2004 yılı ve sonrasına ait yasal takipli dosyalarım vardı bunların hepsini kapattım ve elimde borç kapatma yazılarım var, ve maaşımı aldığım bankaya kredi başvurusunda bulundum, daha önce bankamla görüştüm ve haakımda 3 dosya olduğunu borç kapatma yazılarını getirdiğim takdirde kredi verebileceklerini söylediler, yazıları topladım fakat sorgu sonunda bana 1 adet dosya daha çıkardıler ve onun yazısının eksik olduğunu söylediler, fakat benim dosyalarım 2004 yılından sonra hepsi öncesinde bankalarla benim bir alakam olmadı, banka dosya numarasını göremediğini söylüyor, icra müdürlüğü böyle bir dosyam olmadığını söylüyor, ben bu dosya numarasını bulsam işimi çözecem, dosya numarasını nasıl ve nereden öğrenebilirim. Teşekkür ederim.
Cevap: icra dosya numarasını nasıl öğrenirim
İcra dairesi belli ise ilgili icra dairesine giderek sorabilirsiniz.
Dosya eski ise arşivdedir memurlar uğraşmamak için yok demiş olabilirler.
İcra Dairesine gıdıp acılan tarıhın zamanına gore esas defterındenad soyad dıye bakıcaksın eger olmuyorsa ıcra memurları oradan yenı sıstem uyaptan bakıp yardımcı olurlar ..
https://vatandas.uyap.gov.tr/login.uyap
bu siteye gir solda dosya sorgulamaya girerek gerekli alanları doldur.dosya numaranı görebilirsin...
İcra eski olduğu için uyapta gözükmez.!