Cevap: Değişik bir gürültü
Değişik bir soru:)
Bence orada sürekli oturan siz olduğunuza göre gürültünün kaynağını bir şekilde en iyi siz tesbit edebilirsiniz.Birde şu var;
bu gürültüler olağan gürültüler mi,yani biraz yüksek sesle konuşma, televizyonun uzaktan gelen sesi gibi....
çünkü apartman yaşantısında sağdan soldan çeşitli seslerin duyulması bir çeşit kader gibi...
yoksa çok rahatsız eden aşırı sesler mi.
ya Allah aşkına bilen yokmu sorumu
apartmanımızda yalıtım olmadıgı için daha çok eşya sesleri ve su sesi ve patırtılar gelmekte..kat malikleriyle tek tek konuştum ama her biri de gürültü bizden gelmiyor diyorlar kalkıp da evlerine girip dinleme yapacam diyecek halim yok.davayı açarsam sulh hukuktamı asliye hukuktamı açarım 2.sorum dava dilekçesinde husumeti kime karşı yönelteceğim?medeni kanun md. 737 yi yazıp bırakmayın soruma cevap istiyorum sadece...
Hukukçu olmadığım için maalesef sorularınıza cevap veremiyorum ama;
Bahsettiğiniz sesler olağan seslere benziyor.
Tarif ettiğiniz sesler için mahkemeye gitmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
Ama siz kendi dairenizde bazı önlemler alabilirsiniz.Mahkemeye gitmekten daha iyi olabilir.
olağan ses falan değil olağanüstü nitelikte.ya soruma cevap verecek yok mu hukukçu olanlar yazarlarsa sevinirim...
Büyükşehir Belediyesine dilekçe vereceksiniz,size bir ses ölçüm cihazı verecekler, onu eve getirip rahatsızlık veren sesleri kaydedeceksiniz... Çok zahmetli...
size bir ses ölçüm cihazı verecekler, onu eve getirip rahatsızlık veren sesleri kaydedeceksiniz... Bayağı güldüm doğrusu.
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
size bir ses ölçüm cihazı verecekler, onu eve getirip rahatsızlık veren sesleri kaydedeceksiniz... Bayağı güldüm doğrusu.
Hakikaten bayağı...
Böyle şeyler ile mahkemeyi meşgul etmeyiniz. Su gelir güldür güldür :D