Sahte imza'ya, karşı dava
Kiracısı olduğum işyerinin mal sahibiyi,kirada gecikme nedeniyle,
benim yerime kendisinin imza attıgı kontral ile bana tahliye davası açtı ve davayı kazanarak beni iş yerimden tahliye ettirdi.
Şuan ödemediğim ayların kirası ve avukat masraflarıyla yükümlüyüm.
Bizde karşı dava açtık.
Bu davayı kazanma imtimalimiz varmı ve kazandığımız taktirde,iş yerine geri geçme hakkım olurmu.
Cevap: Sahte imza'ya,karşı dava
Kira kontratındaki imza size ait olmasa da aranızda bir kira akdi olduğu varsayılır. Kiralar gecikmişse haklı olarak tahliyeye karar verilmişse durumun değişeceğini zannetmiyorum.
Kontratta imza size ait olmayıp hiç bir gecikmeniz, temerrüdünüz olmasaydı yani haksız olarak tahliye edilseydiniz, eski hale getirme ve tazminat düşünülebilirdi belki.
Cevap: Sahte imza'ya,karşı dava
Mal sahibinin isteği üzerine,kira normal bedelinden daha düşük gösterilde ve olması gereken bedel ile ilğili 12 tane senet yapıldı.Bu asıl kontrattaki imza bize aittir.Bize dava açtıgı kontrat ise,mülk ün gerçek bedeli yazılarak düzenlenmiş ve imzası bana ait olmayan kontrattır.
Biz uzlaşma taraftarı olduğumuz için bu girişimde tahliye edilnedek başvurmadık.
Şuan borçluyuz ve artı olarak senetlerimiz mülk sahibinin elinde.Benim elimde şuan birlikte imzaladığımız, benim imzam olan kontrat bulunuyor.