Kredi kartı borcu ve icra
merhaba ben ve kardesim 5 yıl ticaretle ugraştık işlerimiz bozuldu kredi ve kredi kartı kullandık işler bırakın düzelmeyi daha da kötü oldu simdi tam bi cıkmaza girdik elimizde de tek bir işyerimiz kaldı giderleri cıktıktan sonra 2000tl kalıyor benim kartlarımı ve kardesimin kartlarının bi kısmını ödeyebiliyoruz.Aile mizle beraber yasadıgımız için icra memurları borcla ilgisi olmadıgı halde babamın evine eşyalarına haciz uygulamak istiyor bizler bu duruma cok üzülüyoruz inanılmaz baş agrısı cekiyorum kardeşim içine kapandı dogru düzgün konuşmuyor kapadıgımız iş yeri onun üzerine ve borçlarda, banka adı vermek istemiyorum ama borclar şöyle A bankasına 18000 tl 6 taksit diyorlar ödemek imkansız B bankasına 12000tl buda 12 taksit 2500 tl yatırdık bunu da zorlanarak ödüyoruz,C bankasına da 10000tl buna da 10 taksit yaptılar 1 taksidini yatırdık başka kartlarda var ama onların taksit oranları düşük piysadaki alacaklarımız alarak yatırmaya calısıyoruz.inanın biz baştan beri ne avukata ne de icraya düşmemek için cok caba sarf ettik arabamızı ailemizin elin de kalan arsyı sattık fakat yine de yetmedi şimdi ise anne ve babamızı daha da üzmeden borclarımızı ödemek istiyoruz lüfen bize cevaplarınız la yardımcı olursanız seviniriz...
Cevap: Kredi kartı borcu ve icra
Siz babanızın oturduğu evi adres olarak vermişseniz oraya gelirler.Haciz edebilirler.Bunun için bu haciz konusu eşyaların faturaları babanıza veya annenize aitse bu durumda bunlar.İstihkak iddiasında bulunacak.Yani bu eşyalar borçlulara değil bize aittir şeklinde.
Cevap: Kredi kartı borcu ve icra
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ama şunu da sormak istiyorum gelirimi ve borcumu icra müdürlüğüne bildirsem nasıl bir işlem yapılır, çünkü borclarımızı gercekten de ödemek istiyoruz.İşyerimdeki mallar da haciz uygulansa bile bu borcu karsılayaz.