İşten çıkarldım - Haklarım verilmedi
Herkese Selam
1998 Senesinde Bir Iş Ortakliğinda Orta Düzey Yönetici Olarak Işe Başladim 2001 Yilinda Iş Ortakliğinin Bir Diğer Firmasi Işe Son Vererek Bütün Işi En Son çaliştiğim Firmaya Birakti. 1998/2005 Ocak Ayina Kadar Bu Firmada Iş Ortakliği Ve Tek Firma Altinda çaliştim.
2005 Ocak Ayinda Işime Son Verdiler
Bana 7 Senelik Kidem Tazminatim Harici Hiç Birşey Verilmedi Bir çok Yasal Hakkim Kesintiye Uğratildi
7 Sene Boyunca Izine çikmadim Izim ücretlerimi Almadim Ihbar Tazminatimi Almadim
Ocak Ayi Maaşimi Almadim
üstüne üstelik Bana Imzallatiklari Ibranameye Tüm Haklarimi Aldim Diye Sadece Kidem Tazminatini Gösterir Ibrayi Zorla Imzalattilar Yoksa Işe Gelmediğime Dair Tutanak Tutup Bunuda Alamiyacağimi Söylediler Bende Imzalattiklari Kagida Izin ücretlerim Haric Hakkimi Aldim Diye Yazip Imzaladim. Kendileri çikarmalarina Ragmen Ben Kendim çikmiş Gibi Gösterip Işkurdan Alacağim Parayada Engel Oldular Işkur Evraklarimi Kendim çiktiğimi Farzederek Vermediler Ve Bildirimde Bulunmadilar..bu Işkurdan Alacağim Hakkimida Kulananamdim..
Ben Haklarimi Almak Için Mahkemeye Başvurmak Istiyorum Ama Imzaladğim O Kagittan Dolayi şimdiye Kadar Bişi Yapamadim Geçenelerde Bir Arkdaşim Başvurmaami Istedi Sizce Bir Sonuç çikarmi Başvurmamada Yarar Olurmu Eğer Olur Ise Hemen Başvuruda Bulunmak Istiyorum
Bu Arada Iş Yerinden Herhangibir Yüz Kizartici Suçtan Dolayi Yada Işe Karşi Sorumsuzluğumdan Değil Tamami Ile Keyfi Olarak çikartildim..saygilarimla şimdiden Teşekkrüler