işyerinden tazminat alarak ayrılmak istiyorum elimde delil olarak ses kaydı var geçerli olurmu
tazminatımı gerçek yüksek aylığımdan almak istiyorum ve ses kaydında bu rakkamlar mevcuttur.
Printable View
işyerinden tazminat alarak ayrılmak istiyorum elimde delil olarak ses kaydı var geçerli olurmu
tazminatımı gerçek yüksek aylığımdan almak istiyorum ve ses kaydında bu rakkamlar mevcuttur.
Ses kaydını habersiz mi aldınız.Karşı tarafın onayı olmadan.Gizlice.
potronun odasına girerken kaydı actım kimsenin haberi yok
Hukuk pusuyu kabul etmez.Delil olarak kullanılamaz.
valla belki aptalca olacak ama benim sesimi kaydettiler seneti ben imzaladım demişim diye imza borçluya ait gelmesine rağmen haala 3 ncü kere dir ses kaydı tekrar tekrar incelnmeye gönderiliyor. bizim buralar puslu demekki...
Ses kaydı delil başlangıcıdır. Ortadaki ses kaydı nedeni ile karşıdakilerin ifade değiştirmek zorunda kalması üzerine kazandığımız birkaç dava olmuştur. Bence güçlü delildir.
cep telefonuyla konuşurken karşı tarafın dediklerini rızası dışında kaydedip delil sunmak hukuğa uygunmu peki?
Ceza davalarında savcılar bu tür delilleri kabul ediyor. Hukuk davası ise özellikle alacak verecek gibi konularda delil olmuyor.
ses kaydındaki delilin pusu yoluyla mı alınıp alınmadığını ispatlamakta zor artık cep tel. kaydı çok gelişti, telefonda asla heyecanlanıp olumsuz sözler sarf etmemek gerek, aynen delil olabilir, sonra neden böyle dedin diye sorulduğunda, aksi iddiayı ispat etmek zor olabilir.