Reşit olmayan kız arkadaşımla ilişkim oldu, şikayet olursa ne yapmalıyım?
Kız arkadaşım 1990 doğumlu ben 1988 doğumluyum ve birbirimizi seviyoruz.. .Bayağı olgun gösteriyor kız arkdaşım, yani yaşını göstermiyor. Ben de göstermiyorum. Sorum şu olacak; ben kız arkdaşımla özel şeyler yaşadım onun isteği ile... Şu anda kızın ailesi beni biliyor ve istemiyorlar eger beni şikayet ederlerse ne olur? Kızımı rahatsız ediyor diye? özel birşeyler yaşadığımız öğrenilirse ne gibi şeyler olur? Bayağı önce yaşadık 2 ay önce?
Cevap: çok zor durumdayım yardım edin lütfen
Reşit oldugu için problem olmaz yani evet sağ olun.
Yeni konu açmadan önce, sadece forumda bir "arama" yaparak, aradığınız soruların benzerlerini görebilirsiniz.:ok
Ya afadersin kardeşimde senin reşit kavramından anladıgın nedir?? Hem reşit değil diyorsun hemde 90 lı diyorsun. Bu nasıl oluyor??
İlginç bir durum verilecek bir cevap yok kız reşit değil ama 20 yaşında :D 2010-1990=20
Alıntı:
jitem_13 rumuzlu üyeden alıntı
Ya afadersin kardeşimde senin reşit kavramından anladıgın nedir?? Hem reşit değil diyorsun hemde 90 lı diyorsun. Bu nasıl oluyor??
Konuyu açtığında 1995 doğumlu diye yazmıştı. Verdiğim linkteki mesajları okuyunca ne olur ne olmaz diye 1990'a çekti doğum tarihini. Karışıklık ondan kaynaklanıyor.
Hukuki.neti kandırabilirse hakimi de kandırabileceğini düşünmüş olmasın? İnanın bu saatte çok güldüm buna :)
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Hukuki.neti kandırabilirse hakimi de kandırabileceğini düşünmüş olmasın? İnanın bu saatte çok güldüm buna :)
Doğum tarihini değiştirmiş mi diye bakmak istedim ama değiştirmemiş :)
ulan bu daha burda bizi kandırmaya çalışıyor. Hakim karşısında nasıl kıvırcak çok merak ettim. Anası zorla kızımla birliıkte olacaksın yoksa öldürürüm dedi hakim bey. bende zorunluluktan mı girdim diyecek ne yapcak.. ( :