selamlar. önceden tanıdığım bir şahış yanıma gelerek arabamın satılık olduğunu duyduğunu kardeşine almak istediğini söyledi. pazarlığımızı yaptık. notere gittik kardeşinede notere gelmesini parayı da bankadan çekip gelmesini söyledi. notere gidince para dedim kardeşi hocam banka müdürününün olmadığı için çek kırdıracaklarını müdür olmayınca kırdıramadıklarını söyledi. bende olmaz dedim. tanıdığım şahış yanımda sözde banka müdürünü aradı yarım saate kadar gelecegini söyledi. hocam bana güvenmiyorsan senet vereyim dedi. bende o anlık gafletmi saflıkla mı ayıp olmasın diye kabul ettim. seneti aldım senedi tanıdığım kişi adına aldım ama noter satışını verdim kardeşine. aynı gün içinde para gelecekti ama ne para ne araba ortada yok. şahışları defalarca aramama rağmen arabayı geri getirin diye (400-500 defa) 10 dk. yarım saat diye oyaladılar 3 gün. Baktım adamlar üçkağıtçı(arabayı aynı gün 3- 4 galeriye satmaya çalışmışlar) karakola gittim. şikayetçi oldum. Adamları karakoldan aramalrına rağmen ifade vermey gelmediler. Ayrıca delil olsun diye 2.sininde cep telefonu konuşmalarımızı kaydettim arabayı alıp parayı vermediklerine dair. araştırdım senedi veren kişinin üstüne hiçbir mal varlığı yokmuş. ayrıca kardeşi de arabayı satmış. Tanıdık savcı arkadaşla görüştüğümde büyük bir ihtimal takipsizlik çıkar dedi. Senedi veren şahsı polise yakalttım ama başka bir esrar suçunudan araması varmış. para cezasına çevrilmiş. parayı yatırdı çıktı. Bu arada benim konuylada polisler ifadesini aldı adam inkar etmiyor senet benim diyor param yok olunca ödeyecem diyor ama kayıp oldu. yalan söylüyor. Ayrıca aracı satmışlar.şimdi bana yol gösterin memur adamım ne yapmalıyım gayri resmi yollara sapmak istemiyorum ama. bu adamlarında elini kolunu sallayarak dolşaması zoruma gidiyor. Başkasının canını bari yakmasınlar. ADALET MAĞDURU KORUMUYORSA NE YAPMALI: Bu arada verdiği senette adres sahte olduğunu ben ve polislerde tesbit etti tutanak tutuldu. Sahet senetten suç duyurusunda bulunsam ne olur.Teşekkürler..: