Bankanın yüzünden 70 bin lira zarar ettim.
Merhaba
Bu konu hakkında beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Bir iş kurmak istedim araştırdım ve internet üzerinden satış yapmaya karar verdim ama internet üzerinden satış yapmak için sanal pos sisteminin de yapılması gerekiyormuş bunun üzerine bir bankaya baş vurdum durumu anlattım tamam dediler siz gidin gerekli altyapıyı kurun dediler sistem 15 gün içerisinde bağlanır dediler bende altyapı ve ürünler için 70 bin lira harcayarak işletmeyi kurdum ve bankaya gerekli belgeleri götürüp baş vurdum bankanın sanal pos sistemini aktif hale getirmesini bekledim Bankadan herhangi bir kişi beni aramayınca şubeye gittim. Ne zaman sanal pos bağlanacağını sorduğumda bana sizin daha önce bankalarla çalışmadığınız için geçmişiniz çok temiz başvurunuzun onaylanmadığını söylediler başta hallederiz diyenlere ne yapmam gerektiğini sordum bana şubemizden işyerinizde pos makinesi kullanın. Kredi kartı alın ve kullanın 1-2 ay ondan sonra bağlanır dediler onu da aldım bir iki ay kullandım Bu arada sanal pos olmadığından satış hala yapamıyorum. Bankaya tekrar uğradım ve hiçbir açıklama yapmayarak bana onaylanmadı dediler. Bu bankanın bu haraketi beni 70 binlira zarara soktu ürünleri satamadım ve yaptığım tüm masraf boşa gitti sizden ricam bu konu hakkında bu bankaya dava açmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
saygılarımla.
Cevap: Bankanın yüzünden 70 bin lira zarar ettim.
bosa bir caba olur. Elinizde sözden baska bir sey yok. İstelik sözü verenlerde banka sahipleri değil. Banka istediği zaman talebinizi kabul eder istediği zaman etmez. Hatta sanal posu aktifleştirip hiç bir neden gostermeden 10 gun sonrada kapatabilir. Siz en iyisi başka bir bankaya başvurun.